Οι χειρότεροι τύποι του κορωνοϊού

Οι πιο εκνευριστικοί, οι πιο ψεκασμένοι, οι άνθρωποι που κάνουν την μιζέρια αυτής της καραντίνας ένα τσικ πιο μίζερη.
Οι χειρότεροι τύποι του κορωνοϊού
του Θοδωρή Διάκου

Ας πούμε ότι αυτό είναι ένα 100% αστείο κείμενο, και όχι μια κραυγή για βοήθεια. Ας πούμε ότι, αν αναγνωρίσεις τον εαυτό σου μέσα στους ανθρώπους που περιγράφονται παρακάτω, δεν είναι κάτι που πρέπει να δουλέψεις, είναι μια ακόμη χαριτωμενιά του χαρακτήρα σου. Ας πούμε ότι αυτό δεν είναι ένα κείμενο με τους ανθρώπους που έχουν κάνει την φάση με την καραντίνα ακόμα πιο μίζερη φάση για όλους μας.

Όσοι μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας
Προφανώς, είναι αναγκαίο κακό σε κάθε περίοδο κρίσης και δεν θα σταματήσει ποτέ. Και είναι ο πιο εύκολος στόχος, γι’ αυτό και τους βάλαμε πρώτους. Βγες απ’ το ίντερνετ. Κοίτα τον τοίχο.

Όσοι κυκλοφορούν περήφανα
Κοίτα, δεν θα κάνουμε εδώ ανάλυση του τι σημαίνει «ατομική ευθύνη», και είναι όντως μια ωραία κουβέντα που μπορούμε να κάνουμε όταν τελειώσει η καραντίνα από κοντά. Ή από το Skype, πίνοντας κρασί, έχω τόση ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία. Αλλά το να δηλώνεις περήφανα ότι «σκ#τά στο κράτος» κυκλοφορώντας έξω σε περίοδο κυριολεκτικής πανδημίας είναι λίγο άσχημο.

Όσοι φτιάχνουν TikTok αυτή την συγκεκριμένη περίοδο
Κανείς δεν έχει ανάγκη να σε δει να ανοιγοκλείνεις το στόμα σου ενώ ακούγονται ατάκες από το Ντόλτσε Βίτα. Ξεκίνα να γράφεις τις χαρούμενες σκέψεις της ημέρας σε ημερολόγιο, σαν ενήλικας.

Όσοι εκμεταλλεύονται ανθρώπους σε ευάλωτη θέση αυτή τη στιγμή
:)

Όσοι κρίνουν το πώς περνάει ο καθένας την καραντίνα του
Άρα εδώ μπαίνει και η μάνα σου.

Όσοι έχουν ακόμα όρεξη να μαλώνουν στο ίντερνετ
Πολύ αντικειμενικά, το καλό με την καραντίνα είναι ότι όλοι είμαστε σπίτι και όλοι ψοφάμε για ανθρώπινη επαφή. Που σημαίνει ότι όλη αυτή την ανάγκη για επικοινωνία που έχεις, μπορείς να την εκφράσεις θετικά. Λιγότεροι καυγάδες κάτω από άρθρα για τον Τσιόδρα, περισσότερες καλημέρες σε όλα τα φιλαράκια μας. Αν δεν έχουμε φιλαράκια, μπορούμε να στείλουμε σε παλιότερα φιλαράκια, επειδή κι εκείνα σπίτι είναι και έχουν μοναξιές. Πολύ καλή περίοδος για να ξαναφτιάξεις φιλίες.

Όσοι ανεβάζουν σούπερ ψαγμένες ταινίες από το Φεστιβάλ Δράμας του 1994 που ανέβηκαν κάπου δωρεάν και, ουάου, είναι μοναδική ευκαιρία να δείτε όλοι αυτό το μοναδικό αριστούργημα
Δεν είχα χρόνο να τελειώσω ακόμα την πρώτη σεζόν του Witcher, φίλε, δε με παρατάς με τα καλοτεχνίτικά σου;


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v