ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Η πρώτη μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας

Ο φακός του in2life βρέθηκε στο πρώτο μπλόκο που στήθηκε στην Αθήνα και κατέγραψε ένα μίνι μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε στη Συγγρού.

Η πρώτη μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας

Φωτό: Βασίλης Μπεκροδημήτρης

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου, ένα από τα πρώτα μπλόκα της αστυνομίας στήθηκε μπροστά από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, δημιουργώντας ένα μίνι μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Στο σημείο βρίσκονταν τέσσερα περιπολικά, με τους αστυνομικούς να σταματούν για έλεγχο τους περισσότερους οδηγούς των αυτοκινήτων που κινούνταν και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Συγγρού.Υπενθυμίζεται πως από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο σε όσους πηγαίνουν στη δουλειά τους, στο φαρμακείο, στο σούπερ μάρκετ, στο γιατρό, σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια, σε τελετή (γάμο ή κηδεία), στην τράπεζα ή κάνουν σύντομη βόλτα με τα πόδια κοντά στο σπίτι τους.Τις σχετικές φόρμες τις τυπώνεις και τις συμπληρώνεις από εδώ και τις έχεις πάντα μαζί σου, όπως και την ταυτότητα ή το διαβατήριό σου. Εναλλακτικά, στέλνεις πριν βγεις δωρεάν sms στο 13033, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Κάνουμε το περισσότερο καλό στον εαυτό μας όταν κάνουμε κάτι για τους άλλους."

Horace Mann, 1796-1886, Αμερικανός λόγιος & πολιτικός

  • 1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.
    1982 - Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε διαδικτυακή επικοινωνία ο smiley :-). Τη χρήση του συγκεκριμένου συμβόλου προτείνει ο Σκοτ Φάλμαν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2