Γιατί δεν έλαβες ειδοποίηση για τον ιό;

Η ειδοποίηση ελήφθη από ποσοστό που αγγίζει το 90%. Αν ανήκεις στο 10%, δες τι φταίει.
Γιατί δεν έλαβες ειδοποίηση για τον ιό;
Αν δεν έλαβες το μήνυμα που παρά λίγο να προκαλέσει καρδιακό επεισόδιο στο 90% των πολιτών της χώρας, τότε πιθανότατα δεν έχεις «έξυπνο» τηλέφωνο.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η χθεσινή ειδοποίηση ελήφθη κατά κύριο λόγο από όσους έχουν smartphones τα οποία διαθέτουν το απαραίτητο λογισμικό με την μέθοδο CBS, δηλαδή μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Αν δεν έλαβες το μήνυμα, ανεξάρτητα από τις ενέργειες που γίνονται από τις υπηρεσίες, καλό θα ήταν να κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα του 112 ώστε να λαμβάνεις τις ειδοποιήσεις με SMS, ή με φωνητικά μηνύματα σε κινητά και σταθερά.

Για να γίνει αυτό, πρέπει μπαίνεις σε αυτή τη σελίδα και στην πλατφόρμα του 112 και ακολουθείς τις οδηγίες για κάθε περίπτωση.

Οι οδηγίες αφορούν πρώτον τους κατόχους «έξυπνων κινητών», οι οποίοι πρέπει να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις πατώντας την ένδειξη που αναφέρει «ορισμένες ρυθμίσεις», η οποία τους βγάζει στην επόμενη σελίδα, όπου υπάρχουν όλοι οι τύποι των κινητών και τους καθοδηγεί λεπτομερώς.

Όσοι δεν έχουν smartphone πηγαίνουν στην ένδειξη «εγγραφή» της πλατφόρμας και συμπληρώνουν τα στοιχεία και τον τρόπο που επιθυμούν να λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v