Πώς να περάσεις τέλεια χωρίς να βγεις από το σπίτι

Μερικά σαββατοκύριακα δεν θες να βγεις έξω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μιζεριάσεις στον καναπέ.
Τα σαββατοκύριακα συνήθως προσπαθούμε να πετάξουμε από πάνω μας το στρες και την κούραση της εβδομάδας που πέρασε. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε με μια ωραία βόλτα. Με ένα θέατρο. Με ένα ποτό στο μπαρ. Με ένα ραντεβού. Είναι μεγάλη λίστα, αυτή η πόλη προσφέρει άπειρα πράγματα να κάνεις τα σαββατοκύριακά σου.

Μερικά σαββατοκύριακα, όμως, θες να κάτσεις στο σπίτι. Κι εμείς θα σου πούμε πώς να περάσεις τέλεια.

*Κάλεσε φίλους για να αράξετε. Και να φάτε. Και να κάνετε ό,τι θα μπορούσατε να κάνετε, οπουδήποτε αλλού, με την διαφορά ότι εσύ δεν θα χρειαστεί να βγάλεις τις πιτζάμες σου. Για την ακρίβεια, δεν είστε ποτέ αρκετά μεγάλοι για πιτζάμα πάρτι. Δεν σταματάμε τα πιτζάμα πάρτι επειδή μεγαλώνουμε· μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε τα πιτζάμα πάρτι.

*Κάψου στο Netflix. Επειδή μπορείς. Και επειδή κανείς δεν θα σου πει τι να κάνεις.

*Παρομοίως, κάψου στα video games. Είτε single-player, είτε online, είτε σοβαρά και έργα τέχνης και με βαθιά υπόθεση, είτε Fortnite.

*Μια πιθανότητα για να περάσεις τέλεια και να μην βγεις από το σπίτι είναι να κάνεις σεξ. Εντάξει, σεξ όλη μέρα κάπως δύσκολο. Στα διαλείμματα μπορείτε να τρώτε. Αυτό βέβαια συνεπάγεται να έχεις άτομο που να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, και επίσης να τραβηχτεί μέχρι το σπίτι σου. Επειδή δεν θες μόνο εσύ να το ζήσεις εσώκλειστος.

*Τα Σάββατα γενικά είναι καλή μέρα για brunch, οπότε μπορείς να κάνεις brunch στο σπίτι. Και όλοι ξέρουμε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι του brunch είναι οι ελαφριές, αλκοολούχες επιλογές. Βασικά σου λέμε ότι μπορείς να αρχίσεις το ποτό από το πρωί επειδή κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει.

*Μαγείρεψε κάτι. Μαγείρεψε για όλη την εβδομάδα. Αν αυτό σου ακούγεται περισσότερο σαν δουλειά, παρά σαν χαλαρωτική διασκέδαση, τότε μην το κάνεις. Αλλά αν σου αρέσει η μαγειρική, το σαββατιάτικο meal prep για τις επόμενες μέρες είναι τέλειο.

*Παρομοίως, κάτι που ομολογουμένως είναι δουλειά, αλλά πρέπει να γίνει είναι η καθαριότητα. Δεν περίμενες να σου προτείνουμε σοβαρά δέκα διαφορετικούς τρόπους να πιάσεις αράχνες στον καναπέ, σωστά; Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, και ξεκίνα να καθαρίζεις. Σίγουρα, θα σου πάρει δυο-τρεις ώρες περισσότερο από το κανονικό επειδή στα ενδιάμεσα θα χορεύεις, αλλά η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά.

*Η άλλη μισή αρχοντιά, κατά την γνώμη μας, είναι να βλέπεις ανθρώπους να περνάνε χάλια και να τρέφεσαι από το schadenfreude. Συνεπώς (αφού καθαρίσεις το σπίτι, σε βλέπουμε), λιώσε στην trash tv. Ευτυχώς για εσένα, περίπου το 80% της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή είναι το θλιβερότερο trash, οπότε εσύ θα περάσεις τέλεια.

*Πέσε σε μία μεγάλη κουνελότρυπα με links. Το ίντερνετ είναι πολύ έξυπνο και μπορεί να προβλέψει τι θες να δεις και να διαβάσεις και να ακούσεις μετά. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα από τα related άρθρα μας από κάτω. Και μετά να προχωρήσεις σε χειρότερα, πιο επικίνδυνα βάθη. (το λινκ σε στέλνει στο search μέσα στην σελίδα για την λέξη «κουίζ»)

*Τερμάτισέ το. Κάνε κλικ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v