ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Εύκολες αποκριάτικες στολές για τεμπέληδες

Αν δεν πρόλαβες (ή βαρέθηκες) να σκεφτείς τι θα ντυθείς φέτος, έχουμε δέκα πολύ εύκολες ιδέες. Τουλάχιστον προσπάθησες.

Οι Απόκριες, αν είναι να τις ζήσεις σωστά, χρειάζονται προετοιμασία. Να σκεφτείς, ας πούμε, μερικές βδομάδες πριν τι θέλεις να ντυθείς, να κάνεις τα ψώνια σου, να οργανωθείς. Αν όμως δεν πρόλαβες, ή αν απλά τεμπέλιασες ή – ακόμα χειρότερα – αν μισείς τις Απόκριες αλλά για κάποιον λόγο είσαι υποχρεωμένος να πας σε πάρτι μασκέ, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Οι παρακάτω στολές δεν θα χρειαστούν πολλή προετοιμασία, και λίγο-πολύ φτιάχνονται με ρούχα που έχεις ήδη.

*Έχεις πάει στρατό; Έχεις κάποιον φίλο που έχει πάει στρατό; Τέλεια, τώρα μπορείς να ντυθείς φαντάρος. Απλό, κατανοητό και πάρα πολύ ανθρώπινο.

*Κόψε ένα μεγάλο κίτρινο χαρτόνι σε σχήμα στρογγυλό. Μετά έναν κώνο για να φτιάξεις το στόμα και είσαι επίσημα ο Pacman. Όπως αυτός εδώ, αλλά ελπίζουμε πιο χαρούμενος.

*Έχεις ένα σεντόνι πρόχειρο; Ντύσου φάντασμα. Εντάξει, αυτό δεν σου το προτείνουμε πολύ σοβαρά, κανείς δεν έχει δικαίωμα να είναι τόσο τεμπέλης στις Απόκριες.

*Φόρεσε ό,τι ρούχο θες, πάρε ένα σετ μπογιές προσώπου και άπλωσε κόκκινο παντού. Είσαι επίσημα ένα Τρομακτικό Ζόμπι, ή Θύμα Ανθρωποκτονίας.

*Έχεις μαύρα ρούχα και δεν σε πειράζει να τα καταστρέψεις; Τέλεια, είσαι ένα εμβληματικό έργο του Μπάνκσι.

*Έχεις μία τουτού; Είσαι μια μπαλαρίνα. Πάρα πολύ απλό, και κανείς δεν πρόκειται να το αμφισβητήσει.

*Τα αυτιά γάτας ή κουνελιού δεν κοστίζουν πολύ, και είναι άκρως αναγνωρίσιμα ως προς το ποιο ζώο αντιπροσωπεύουν, συνεπώς η υπόλοιπη αμφίεσή σου δεν έχει σημασία. Μακράν η πιο τεμπέλικη συμβουλή.

*Γυαλιά με χοντρό σκελετό. Λευκό πουκάμισο αδιαφανές. Ένα από εκείνα τα φέηκ μπλουζάκια Σούπερμαν που κάνουν 1,99€. Συγχαρητήρια, είσαι η λιγότερο βαρετή πλευρά του Σούπερμαν, ο Κλαρκ Κεντ.

*Αν, πάλι, έχεις μια ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα, μπορείς να την φορέσεις, να βάψεις το πρόσωπό σου άσπρο και να γίνεις “ένας παντομίμος”. Πολύ καλή επιλογή αν επίσης δεν θες να μιλήσεις με πολύ κόσμο.

*Τέλος, μια πράσινη μπλούζα (που θα πετσοκόψεις λίγο), ένα πράσινο κολάν και ένα καπελάκι από τσόχα (αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα, αλλά ΔΕΝ θα χρειαστεί ράψιμο, και η κόλλα μια χαρά δουλειά κάνει). Είσαι ο Πίτερ Παν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κάνουμε το περισσότερο καλό στον εαυτό μας όταν κάνουμε κάτι για τους άλλους."

Horace Mann, 1796-1886, Αμερικανός λόγιος & πολιτικός

  • 1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.
    1982 - Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε διαδικτυακή επικοινωνία ο smiley :-). Τη χρήση του συγκεκριμένου συμβόλου προτείνει ο Σκοτ Φάλμαν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2