10 τρόποι να δείξεις στη μαμά σου πως την αγαπάς

Βασικά, δέκα ωραίες ιδέες για να περάσετε χρόνο μαζί. Θα το εκτιμήσει περισσότερο απ’ όλα τα τριαντάφυλλα του κόσμου.
10 τρόποι να δείξεις στη μαμά σου πως την αγαπάς

Μην της πάρεις άλλο ένα λουλούδι για την Ημέρα της Μητέρας. Ή παρ’ της, αν της αρέσουν πολύ τα λουλούδια και/ή έχεις παρατηρήσει πως ενθουσιάζεται με το ετήσιο τριαντάφυλλό σου, αλλά κάνε και κάτι από τα παρακάτω. Όχι μόνο την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Μια οποιαδήποτε μέρα.

Κανόνισε να πάτε κάπου για φαγητό. Μόνο οι δυο σας. Κερνάς εσύ –δεν χρειάζεται να είναι το ακριβότερο εστιατόριο της πόλης, ένα μεζεδοπωλείο με τραπεζάκια έξω είναι μια χαρά.

Αν δε σε φτάνουν τα λεφτά ούτε για σουβλάκια, πάρε ηλιόσπορους και πηγαίντε στο ΚΠΙΣΝ. Ή στον Εθνικό Κήπο. Η ιδέα είναι να περάσετε χρόνο μαζί επειδή αποφασίσατε να πάτε βόλτα οι δυο σας, όχι επειδή έτυχε να συναντηθείτε στην κουζίνα του σπιτιού της.

Φτιαξ’ της προφίλ στο Facebook, μάθε την να μπαίνει Skype, ή να στέλνει μηνύματα στο Viber. Ένα μίνι σεμινάριο τεχνολογίας –όχι όλα αυτά μαζί, ένα απ’ όλα την φορά, μη χαωθείτε κι εσύ κι εκείνη.

Κλείσε εισιτήρια να πάτε θέατρο. Ή αν νιώθεις τυχερός/η, πάρε μέρος στους διαγωνισμούς μας και κέρδισε εισιτήρια να πάτε θέατρο.

Μαγείρεψέ της κάτι ωραίο. Σου μαγειρεύει τόσα χρόνια, καιρός δεν είναι να ανταποδώσεις την χάρη;

Παρ’ την τηλέφωνο απλώς για να πείτε τα νέα της ημέρας. Χωρίς «τι θα κάνουμε με εκείνο το θέμα της εφορίας» και «παρεμπιπτόντως, μήπως μπορείς το Σάββατο να κρατήσεις τα παιδιά;». Αυστηρά και μόνο νέα –και αστειάκια.

Δειξ’ της την νέα αγαπημένη σου σειρά. Μπορεί να μην της πουν τίποτα οι δράκοι της Καλήσι, αλλά το να γελάσετε με μια κωμωδία σίγουρα είναι τέλειος τρόπος να περάσετε μαζί ένα απόγευμα.

Παρ’ της ένα δωράκι πρακτικό. Ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια, ας πούμε. Ή ένα gadgetaki για την κουζίνα, αν δεν πάσχει από οξεία τεχνοφοβία.

Αν είναι λίγο κοκέτα, και είσαι κι εσύ, κλείσε ένα ραντεβού να πάτε κομμωτήριο/ spa/ για μανικιούρ μαζί. Αναλόγως τι σηκώνει το budget σου.

Παίξτε μαζί –χαρτιά, Scrabble, κουίζ γνώσεων, Trivial, ό,τι της αρέσει να παίζει. Πάρε και ξηροκάρπια και κρασάκι, για να γίνει το απόγευμά σας σούπερ μερακλίδικο.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v