Πώς θα την πείσεις να κάνετε τρίο

Δυσκολεύεστε να πείσετε τη σύντροφό σας να κάνει τρίο με άλλη γυναίκα; Δείτε μερικές βασικές συμβουλές.
Πώς θα την πείσεις να κάνετε τρίο

Ένα τρίο με τη σύντροφό σας και μια τρίτη γυναίκα δεν είναι πάντα βγαλμένο από σενάριο ταινίας πορνό. Μπορεί να γίνει 100% ρεαλιστικό, αρκεί να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις του. Και να μπορέσετε επίσης να το φέρετε με τον κατάλληλο τρόπο στη σύντροφό σας.

Ακολουθούν μερικές – ρεαλιστικές - συμβουλές που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να βρεθείτε στο ζευγάρι με εκείνη και… εκείνη.

Δεν είναι για όλους

Ναι, μπορεί να ακουστεί σκληρό όμως το τρίο δεν είναι για τον καθένα. Αν η σύντροφός σας φοβάται να πειραματιστεί με οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει έναν άνδρα και μια γυναίκα στο κρεβάτι τότε κατά πάσα πιθανότητα δε θα νοιώσει άνετα με το να φέρετε και μια τρίτη στην παρέα. Θα πρέπει λοιπόν να επιστρατεύσετε την κοινή λογική και να σκεφτείτε ποιον έχετε απέναντί σας και πώς ένα τρίο πιθανώς να επηρεάσει τη σχέση σας. Η προσθήκη ενός τρίτου στο κρεβάτι μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις και αν τα πράγματα μεταξύ σας δεν είναι ξεκάθαρα και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Τότε ενδεχομένως να πρέπει να το αποφύγετε.

Αν δεν μπορείτε να το συζητήσετε, δεν μπορείτε να το κάνετε

Βασικός κανόνας στο τρίο, είναι να μπορείτε να μιλήσετε ανοικτά για αυτό με τη σύντροφό σας. Αν δεν είστε λοιπόν αρκετά ώριμοι και σίγουροι να το συζητήσετε, μην ασχοληθείτε καν. Πιθανότατα δεν θα είστε το ίδιο ώριμοι και σίγουροι για να το επιχειρήσετε. Δεν εννοούμε ότι χρειάζεται μήνες διαβουλεύσεων ή παρουσιάσεων σε Power Point, όμως αν πραγματικά θέλετε να το κάνετε, θα πρέπει να μπορείτε να μιλήσετε ανοικτά για αυτό.

Πώς θα της το πω;

Ο καλύτερος τρόπος να γεφυρώσετε μια κουβέντα για τρίο με την σύντροφό σας σίγουρα δεν είναι να το πετάξετε όντας μεθυσμένοι ή «αναμμένοι» σε κάποιο πάρτι. Η έκρηξη ζήλειας δεν είναι διόλου σπάνιο φαινόμενο και θα πρέπει να το διαχειριστείτε με προσοχή. Αρχικά, μπορείτε να συζητήσετε τις φαντασιώσεις σας. Ρωτήστε την, για παράδειγμα, αν έχει κάποιες ανεκπλήρωτες που θα ήθελε να δοκιμάσει και μιλήστε της για τις δικές σας. Ενδεχομένως μια από αυτές τις φαντασιώσεις να είναι μια διπλή διείσδυση. Πότε δεν ξέρετε. Και ποτέ δε θα μάθετε αν δεν το συζητήσετε.

Χρησιμοποιήστε εκφράσεις που θα την κάνουν να νοιώσει ότι εκείνη είναι το επίκεντρο. Π.χ. «θα μου άρεσε να σε δω με μια άλλη γυναίκα». Ο… γκεστ σταρ είναι απλά ένα "αξεσουάρ", το κυρίως θέμα είναι ότι εσείς και εκείνη θέλετε να κάνετε το σεξ σας αρκετά πιο ενδιαφέρον. Κάντε λοιπόν σαφές ότι θέλετε να το χαρεί και η ίδια, αλλά και να εκπληρώσετε τη φαντασίωσή σας.

Προσοχή στις επιπτώσεις

Από τη στιγμή που καταφέρετε να την πείσετε (με ή χωρίς κόπο), θα πρέπει να έχετε κατά νου ορισμένα πράγματα.

Αρχικά, τη ζήλεια σας. Όσο και αν σας φαίνεται ερεθιστικό σαν ιδέα, αν οι δύο γυναίκες δώσουν υπερβάλλουσα σημασία η μία στην άλλη και απολαύσουν την εμπειρία με εσάς απλά να κάθεστε και να βλέπετε, τότε ίσως να αποκτήσετε θέματα εμπιστοσύνης απέναντί της. Σκεφτείτε το αυτό από πριν λοιπόν.

Εν συνεχεία, τη ζήλια της. Ας πούμε ότι το παρακάνετε με την άλλη γυναίκα και δεν εμπλέκετε την σύντροφό σας στο παιχνίδι όσο θα ήθελε. Πιθανώς να νοιώσει άσχημα. Και είναι λογικό. Να θυμάστε λοιπόν ότι είναι ομαδικό σεξ. Και οι τρεις συμμετέχουν… ισόποσα.

Καλή διασκέδαση!

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v