4.000 προσλήψεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Προκηρύξεις για πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς αναμένονται εντός του Αυγούστου από τους δήμους όλης της χώρας. Μάθετε λεπομέρειες.
4.000 προσλήψεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας «ανοίγουν» στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ανά τη χώρα. Σύμφωνα με το Dikaiologitika.gr, αναμένονται 4.025 προσλήψεις συμβασιούχων μέσω ΕΣΠΑ. Οι προκηρύξεις θα αναρτώνται από τον κάθε δήμο ξεχωριστά, ενώ οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Βρεφονηπιοκόμοι, παιδοκόμοι, νηπιαγωγοί, βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι είναι οι ειδικότητες τις οποίες θα αφορούν οι προκηρύξεις.

Σημειώνεται ότι στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ισχύει βαθμολόγηση κριτηρίων των υποψηφίων: Η προϋπηρεσία μοριοδοτείται με βαρύτητα 60%, οι σπουδές με 25%, η ανεργία με 10% και η οικογενειακή κατάσταση με 5%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις από τον εκάστοτε δήμο, ενώ χρειάζονται και φωτοαντίγραφα αστυνομικής ταυτότητας και τίτλου σπουδών, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, μαζί με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εκκρεμεί εναντίον τους κατηγορία ή νομικό πρόβλημα και πως οι άντρες έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Σημειώνεται ότι πολλές από τις θέσεις θα καλυφθούν με ανανεώσεις συμβάσεων των περσινών συμβασιούχων του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Πηγή: Dikaiologitika.gr 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v