Συνεντεύξεις Θετικής Ενέργειας: Η Τζιλ Δούκα μιλά με την Μαρία Βλάχου

Η συνιδιοκτήτρια της εταιρίας εκτροφής σαλιγκαριών Fereikos Helix, κ. Μαρία Βλάχου, δίνει μία συνέντευξη Θετικής Ενέργειας στην Τζιλ Δούκα και μιλά για τα μυστικά της επιχειρηματικής της επιτυχίας, παρά την οικονομική κρίση.
Συνεντεύξεις Θετικής Ενέργειας: Η Τζιλ Δούκα μιλά με την Μαρία Βλάχου
Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων «Θετικής Ενέργειας» που ξεκινά η Τζιλ Δούκα (*) σε συνεργασία με το In2life, επιτυχημένοι επαγγελματίες θα μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους, τα μυστικά και τις συμβουλές τους, αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε περιόδους κρίσης, μία καλή ιδέα μπορεί να αποδώσει.

Η Μαρία Βλάχου, με την οποία συζητά στην πρώτη συνέντευξη «Θετικής Ενέργειας», είναι συνιδιοκτήτρια της ελληνικής εταιρίας εκτροφής σαλιγκαριών Fereikos Helix και ιδιοκτήτρια της Φερέοικος Γεύσεις, επιχείρησης τυποποιημένων προϊόντων σαλιγκαριών.

Στην παρακάτω συνέντευξη, η κ. Βλάχου εξηγεί πώς στα 27 της χρόνια και μην έχοντας την παραμικρή σχέση ούτε με τα σαλιγκάρια ούτε με τις καλλιέργειες, κατάφερε με την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή της, να στήσει μία ολόκληρη επιχείρηση, η οποία ακόμα και σε καιρούς κρίσης παραμένει κερδοφόρα.

Υπογραμμίζει την πίστη της στην επιτυχία, την σημαντική προσπάθεια που και οι δύο αδελφές κατέβαλαν για να αποκτήσουν κάποιες βασικές γνώσεις της εν λόγω αγοράς, την σημασία της επιλογής των κατάλληλων συνεργατών και την συνεχή γέννηση ιδεών για περαιτέρω εξέλιξη.

Τέλος, μιλά για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2011» καθώς και για το επόμενο βήμα τους που έχει ξεκινήσει στην Κόρινθο, το οποίο δίνει έμφαση στην περιβαλλοντική συνείδηση και την ενημέρωση σχετικά με την εκτροφή σαλιγκαριών.


 
(*) Τζιλ Δούκα, life coach, συγγραφέας, εισηγήτρια, αντιπρόεδρος της www.uniquenessdevelopmentgroup.com.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v