Η πιο cool παραλία στον κόσμο βρίσκεται στην Κρήτη

Ως την πιο cool παραλία του πλανήτη παρουσίασε το Forbes μια μυστική κρητική παραλία. Δείτε για ποια πρόκειται.
Η πιο cool παραλία στον κόσμο βρίσκεται στην Κρήτη
Την παραλία Κομμός στη νότια Κρήτη, κοντά στα Μάταλα, ανακάλυψε συντάκτης του Forbes.com και την εκθείασε σε σχετικό αφιέρωμα της ιστοσελίδας, αναφέροντάς την ως την πιο cool παραλία του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Anthony Grand έγραψε για την εμπειρία της ανακάλυψης της παραλίας. Ανέφερε πως η παραλία Κομμός είναι παραγνωρισμένη, και τη συνάντησε τυχαία, αφού χάθηκε ψάχνοντας ένα χωριό και βρέθηκε κατά τύχη στο εκκλησάκι του λόφου πάνω από την αμμουδιά για να ζητήσει οδηγίες. Αντί να κατευθυνθεί προς το χωριό, όμως, προτίμησε να… κατηφορίσει προς την υπέροχη παραλία.

Εκεί, ανακάλυψε μια αμμουδιά που την προτιμούν οι γυμνιστές, αλλά δεν χάνει την ησυχία της, ενώ χαρίζει στους τυχερούς λουόμενους την μοναδική εμπειρία του να κολυμπούν με φόντο μινωικά αρχαιολογικά ευρήματα και με θέα τις λυβικές ακτές στο βάθος. «Η αρχαία ιστορία της περιοχής», αναφέρει, «δεν συγκρίνεται με καμία άλλη περιοχή ιδιαίτερα εφόσον συνδυάζονται με το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο της παραλίας».

Η παραλία βρίσκεται στις νότιες ακτές του νομού Ηρακλείου, λίγα χιλιόμετρα από τα Μάταλα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο των Forbes εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v