Τα φθηνότερα αεροπορικά για να πιάσετε χιόνι

Δε χορταίνετε κρύο; Σας βρήκαμε εισιτήρια από 62€ πήγαινε-έλα, για να πάτε να παγώσετε παίξετε χιονοπόλεμο στον ευρωπαϊκό βορρά.
Τα φθηνότερα αεροπορικά για να πιάσετε χιόνι
της Ηρώς Κουνάδη

Αν μας ρωτάτε, εμείς αυτές τις μέρες ψάχνουμε φθηνά αεροπορικά για μέρη που έχει καλοκαίρι (τη σοδειά μας συγκεντρωμένη θα τη βρείτε εδώ). Επειδή, όμως, ξέρουμε ότι ανάμεσά μας ζουν και χειμωνολάτρεις, δεν θα σας αφήσουμε παραπονεμένους. Θα βρούμε και τα φθηνότερα αεροπορικά για να πάτε εκεί που κάνει (ακόμα περισσότερο) κρύο, να φτιάξετε χιονάνθρωπους και να πιείτε gluhwein ακούγοντας το χιόνι να κριτσανίζει κάτω από τα βήματά σας. Ορίστε.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για τα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου, και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις λοιπές χρεώσεις, συν χειραποσκευή έως 10 κιλά. Όλα σας τα ρούχα θα τα φοράτε έτσι κι αλλιώς με τόσο κρύο, τι τη θέλετε τη μεγαλύτερη βαλίτσα;

Στην υπέροχη Βαρσοβία με 63€ πήγαινε-έλα μας πετά η Ryanair –και με βολικότατες πτήσεις Σάββατο με Σάββατο, 17-24 Φεβρουαρίου, μεταξύ άλλων διαθέσιμων ημερομηνιών.

Με 62€ έχετε ένα εισιτήριο της Ryanair μέχρι τη Φρανκφούρτη και πίσω. Φεύγετε Πέμπτη 22/2 και γυρνάτε Δευτέρα 26/2, long weekend που λέγαμε και στο χωριό.

Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες, μας πετά επίσης η Ryanair με 86€ πήγαινε-έλα. Τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Πέμπτη 15/2 και επιστροφή την Πέμπτη 22/2.

Αν αντέχετε το κρύο της Μόσχας, η Aegean θέλει 139€ για να σας πάει ως εκεί την Κυριακή 28/1 και να σας φέρει πίσω το Σάββατο 3/2.

Το Εδιμβούργο θα έχει πιθανότατα χιόνι και τον Μάρτιο. Τότε δηλαδή που εντοπίσαμε την καλύτερη τιμή της easyjet, 155€ πήγαινε-έλα.

Με 100€ η easyjet μας πηγαίνει επίσης στο Βερολίνο (και μας γυρίζει πίσω) στα μέσα Φεβρουαρίου –για την ακρίβεια, την Πέμπτη 15/2 με επιστροφή την Τετάρτη 21/2.

Η ολλανδική Transavia έχει την καλύτερη τιμή για Άμστερνταμ, στα 150€ πήγαινε-έλα, με αναχώρηση την Τρίτη 20/2 και επιστροφή την Δευτέρα 26/2.

Με 20€ λιγότερα, στα 130€, η Transavia επίσης μας προσγειώνει στο άλλο αεροδρόμιο της Ολλανδίας, το Αϊντχόβεν –από το οποίο το Άμστερνταμ είναι μία ώρα και κάτι μακριά, με το τραίνο.

Στη Βουδαπέστη με 111€ μας πηγαίνει και μας φέρνει η Ryanair, Παρασκευή με Παρασκευή (9 με 16 Φεβρουαρίου, μεταξύ άλλων).

Τα 146€ της Aegean, επίσης, δεν είναι καθόλου άσχημα για Γενεύη. Τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Τετάρτη 14/2 και επιστροφή την Πέμπτη 22/2.

Προς τα τέλη Μαρτίου, η Στοκχόλμη πιθανότατα θα έχει ακόμα χιόνι (κι αν δεν έχει, ο σουηδικός βορράς θα είναι μια βόλτα με το τραίνο μακριά). Και η Scandinavian Airlines δεν θα θέλει περισσότερα από 125€ για να σας πάει ως εκεί και να σας φέρει πίσω. Την συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση το Σάββατο 24/3 και επιστροφή την Τρίτη 27/3.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v