ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Η Σάμος στα 13 κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης

Ένα από τα ομορφότερα μυστικά διαμαντάκια της Ευρώπης είναι το Κοκκάρι της Σάμου για το 2016, σύμφωνα με τον οργανισμό Best European Destinations.

Η Σάμος στα 13 κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης

Το υπέροχο Κοκκάρι της Σάμου είναι ένα από τα δεκατρία καλύτερα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης, σύμφωνα με τον οργανισμό Best European Destinations, που δημοσίευσε την ετήσια λίστα του για το 2016.

Στην περιγραφή για τη Σάμο αναφέρονται τα εξής: «Η Σάμος είναι ένα νησί γεμάτο θρύλους και ομορφιά. Είναι το νησί του πατέρα των μαθηματικών, του Πυθαγόρα, του αστρονόμου Αρίσταρχου και του φιλοσόφου Επίκουρου. Είναι η πατρίδα της Ήρας και το νησί που φιλοξένησε τον Ηρόδοτο και τον Αίσωπο».

Οι προορισμοί που συμπληρώνουν τη λίστα με τα ομορφότερα ευρωπαϊκά διαμαντάκια είναι το Civita di Bagnoregio στην Ιταλία, το Rothenburg της Γερμανίας, το Preko στην Κροατία, το γαλλικό Rocamadour, το Bohinj της Σλοβενίας, το Faial στις πορτογαλικές Αζόρες, το Positano στην Ιταλία, η Menton της Γαλλίας, το Tellaro στην Ιταλία, το Cavtat στην Κροατία, η πορτογαλική Santana και το Alberobello στην Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1790 - Εκδίδεται στις ΗΠΑ το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για τον εφευρέτη Σάμιουελ Χόπκινς στην παραγωγή ποτάσας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2