Η RyanAir ξεκινά πτήσεις Αθήνα-Βερολίνο καθημερινά

Το δίκτυο των διεθνών προορισμών της RyanAir μόλις μεγάλωσε. Δείτε τα νέα και τις εκπλήξεις που μας επεφύλασσε η σημερινή συνέντευξη τύπου.
Η RyanAir ξεκινά πτήσεις Αθήνα-Βερολίνο καθημερινά
Στο πρόγραμμα της RyanAir για τη σαιζόν 2015-16 έχουμε μια νέα άφιξη: την καθημερινή πτήση προς Βερολίνο, η οποία θα ξεκινήσεις στις 27 Οκτωβρίου 2015. Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Η οικονομικότερη low cost αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης ανακοίνωσε επίσης για φέτος περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Σαντορίνη (συνολικά 13 δρομολόγια από την Αθήνα).

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης αύξηση δρομολογίων και στο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2015, συνδράμοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και θέσεων εργασίας για τα επόμενα χρόνια. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 στην Αθήνα, θα προσφέρει:

- 1 νέο δρομολόγιο προς το Βερολίνο
- Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο (από 1 σε 2 καθημερινές) και προς Σαντορίνη (από 2 σε 3 καθημερινές)
- 13 δρομολόγια σε σύνολο
- 163 εβδομαδιαίες πτήσεις
- 1,8 εκατομμύρια επιβάτες ανά έτος
- 1.350 “παράπλευρες θέσεις” εργασίας
- 13 δρομολόγια από Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι του 2016

Μέσα στην επόμενη χρονιά, η RyanAir αναμένεται να παρουσιάσει νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, ανανεωμένα μενού και ψηφιακές καινοτομίες όπως το ‘δέσμευσε τον ναύλο’, μια πολύ χρήσιμη λειτουργία για τις περιπτώσεις που βρίσκετε τα εισιτήρια των ονείρων σας αλλά θέλετε να κάνετε ένα μικρό συμβούλιο με την παρέα πριν τα κλείσετε.

Πτήσεις για Θεσσαλονίκη από 17,99€

Στο χειμερινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2015, η εταιρία ανακοίνωσε περισσότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη (από 6 σε 8 καθημερινές πτήσεις) και βελτιωμένα ωράρια στα δρομολόγια από Αθήνα προς Ρώμη και Σαντορίνη. Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O’Brien δήλωσε: "Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, απελευθερώνουμε ναύλους προς κράτηση από 17,99€, στα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο".

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v