ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

21 εξωτικά μέρη στην Ελλάδα

Η λευκή άμμος της Χαλκιδικής, το απόλυτο τιρκουάζ του Ιονίου, οι απαλοί αμμόλοφοι της Κρήτης, και όλα όσα κάνουν την Ελλάδα τον πιο εξωτικό προορισμό.

Διάφανα τιρκουάζ νερά που καθρεφτίζουν τον πιο ανέφελο καλοκαιρινό ουρανό. Φουντωτά δάση που καταλήγουν σε ολόλευκη άμμο. Καταπράσινα ακατοίκητα νησάκια που διακόπτουν το βαθυγάλαζο της θάλασσας. Ροζ άμμος που κάνει τέλεια αντίθεση με το γαλάζιο των νερών.

Από τους μικροσκοπικούς Παξούς μέχρι τη μεγαλειώδη απεραντοσύνη της Κρήτης, και από τις πιο εξωτικές γωνιές της Πελοποννήσου μέχρι τα μυστικά νησάκια της Χαλκιδικής, βουτάμε στο απέραντο… γαλαζοπράσινο των πιο εξωτικών παραλιών της Ελλάδας.

Κάντε κλικ στο Photo Gallery, επάνω, για να μας ακολουθήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ευφυΐα ανθεί μόνο στις περιόδους που η πίστη εξασθενεί."

Emile M. Cioran, 1911-1995, Γαλλορουμάνος φιλόσοφος

  • 1793 - Η γιρονδίνη Σαρλότ Κορντέ δολοφονεί τον Ζαν Πωλ Μαρά, σημαντική μορφή της Γαλλικής Επανάστασης.
    1878 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Βερολίνου: η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία αποκόπτονται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μεταξύ Αγγλίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Ρωσίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Τουρκίας υπογράφεται στο Βερολίνο η Βερολίνειος Συνθήκη, με την οποία ανατρέπεται η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου του 1878, που προέβλεπε τη δημιουργία Μεγάλης Βουλγαρίας.
    1908 - Για πρώτη φορά παραχωρείται το δικαίωμα συμμετοχής σε γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    1943 - Το Σύνταγμα Βάλτου των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ αρχίζει 8ήμερο αγώνα κατά της ιταλικής Μεραρχίας Μπρενερού στο Μακρυνόρος και της προκαλεί σοβαρές απώλειες. Η Μεραρχία αυτή κατευθυνόταν διά της Ηπείρου και Αλβανίας προς τη Σικελία, για να ενισχύσει τις εκεί δυνάμεις του άξονα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2