ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι ωραιότερες παραλίες της Λευκάδας

Το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί, το Αγιοφύλλι και δέκα ακόμα υπέροχες λευκαδιώτικες παραλίες σε ένα απόλυτα τιρκουάζ photo gallery.

της Ηρώς Κουνάδη

Μπορεί το Πόρτο Κατσίκι να έχει το όνομα, δεν είναι όμως το μοναδικό που έχει την χάρη. Μια… ντουζίνα ακόμα παραλίες συνωστίζονται στις ιόνιες ακτές της, διεκδικώντας για τη Λευκάδα τον τίτλο του νησιού με τις καλύτερες –ή έστω με τις πιο απόλυτα τιρκουάζ– παραλίες στην Ελλάδα.

Από τους «δύσκολους» Εγκρεμνούς, που είναι ό,τι πιο κοντινό στον επίγειο παράδεισο μπορούμε να σκεφτούμε, και τα Πευκούλια με την συμφωνία πρασινο-γάλαζου που κάνει το πευκοδάσος τους με το Ιόνιο, μέχρι τη λευκή άμμο του Μύλου και το εξωτικό τοπιο στο Αγιοφύλλι, οι παραλίες της Λευκάδας συναγωνίζονται η μια την άλλη σε ομορφιά και… εξωτικότητα.

Κάντε κλικ στο Photo Gallery, επάνω, και προσπαθήστε να αποφασίσετε ποια είναι η ωραιότερη. Δεν θα τα καταφέρετε, αλλά προσπαθήστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Οι σοφοί αμφισβητούν τις αιτίες, οι χαζοί τις αποφασίζουν.
 
"

Frank Tyger, 1929-2011, Αμερικανός σκιτσογράφος

  • 1904 - Η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο υπογράφουν την συνθήκη της Αντάντ
    1990 - Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές και σχηματίζει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

© 2002-2020 MEDIA2DAY