Η Ελλάδα από ψηλά με το Google Street View

Τα Μετέωρα, το Φαράγγι της Σαμαριάς, την Αθήνα όπως φαίνεται από τον Λυκαβηττό, και πολλά ακόμα φαντασμαγορικά μέρη της Ελλάδας φέρνει στις οθόνες μας η Google.
Η Ελλάδα από ψηλά με το Google Street View
Τα κρεμασμένα… στην άκρη του κόσμου μοναστήρια των Μετεώρων. Η φαντασμαγορική θέα της Αθήνας από τον Λυκαβηττό. Η ανοιχτογάλαζη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, στα Χανιά. Τα συγκλονιστικά τοπία στο Φαράγγι της Σαμαριάς. Αυτά και πολλά ακόμα εξωτικά τοπία από κάθε γωνιά της Ελλάδας φέρνει εδώ και λίγες μέρες στις οθόνες μας το Google Street View.

Από τις 24 Μαρτίου 2015 η πλατφόρμα εμπλουτίζεται με νέες φωτογραφίες και ειδικές συλλογές προσφέροντας στους χρήστες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.

Δέσμευση για ενίσχυση του Ελληνικού τουρισμού μέσω του διαδικτύου

Με την ενημερωμένη έκδοση του Street View, η Google στηρίζει την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, εισάγοντας περισσότερο περιεχόμενο από την Ελλάδα στο διαδίκτυο. Το Street View αποτελεί μέρος του Grow Greek Tourism Online, της πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε για να παρέχει στους επιχειρηματίες του τουρισμού σε όλη τη χώρα δωρεάν εκπαίδευση και διαδικτυακά εργαλεία προκειμένου να ενισχύσουν τη δραστηριότητα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την τεχνολογία Street View με την ενσωμάτωση του Google Maps απευθείας στην ιστοσελίδα τους δωρεάν, να αναδείξουν τουριστικά μέρη αλλά και ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα που βρίσκονται στην περιοχή τους, να προτείνουν μια τοπική βιβλιοθήκη ή ένα εστιατόριο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v