Google Street View: 20 «περίεργες» φωτογραφίες

Άνθρωποι με περίεργες μάσκες, αμήχανες και αστείες στιγμές, άλογα και τάρανδοι  στους δρόμους και πολλά ακόμα ευτράπελα. Δείτε τα 20 πιο παράξενα και περίεργα καρέ που κατέγραψαν τα Google Cars στους δρόμους όλου του κόσμου.
Google Street View: 20 «περίεργες» φωτογραφίες
Ουδέν κρυπτόν από το… Street View. Η πρόσφατη υπηρεσία της Google, επιτρέπει στους χρήστες να δουν φωτογραφίες από δρόμους όλου του κόσμου μέσα από τις πανοραμικές κάμερες των Google Cars. Τα ειδικά διαμορφωμένα αυτά οχήματα της Google καταγράφουν τα πάντα στο πέρασμά τους και, όπως θα περίμενε κανείς, οι εικόνες που λαμβάνονται δεν είναι πάντα… κανονικές. 
Σε αρκετές περιπτώσεις, οι κάμερες αποθανάτισαν περίεργα σκηνικά όπως αμήχανες στιγμές από την καθημερινότητα των ανθρώπων, σκηνικά που φέρνουν στο μυαλό ταινίες τρόμου και πολλά ακόμα περίεργα συμβάντα. Για παράδειγμα, οι βόλτες του φακού της Google Street View στους δρόμους της γερμανικής πόλης Μανχάιμ, «έπιασαν» έναν Γερμανό γυμνό στο χώρο αποσκευών του οχήματός του, ενώ πριν από μερικούς μήνες ένας Γάλλος κατέθεσε αγωγή κατά της Google για μια φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο από την εφαρμογή, στην οποία εμφανίζεται να… ουρεί στον κήπο του σπιτιού του, γεγονός που κατά την κρίση του τον γελοιοποίησε στους συντοπίτες του σε χωριό της βορειοδυτικής Γαλλίας.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν η… Big Google μας παρακολουθεί; Δείτε την Photo Gallery και θα καταλάβετε…

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v