10 σούπερ προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια

Ρώμη με 46€, Κωνσταντινούπολη με 95€, Βρυξέλλες με 69€ και Μιλάνο με 72€. Και όλα αυτά με επιστροφή. Για τον Νοέμβριο. Ναι, αλήθεια.
10 σούπερ προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια
Μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες του σύμπαντος (ισάξια σε σπουδαιότητα ίσως με την ανακάλυψη ότι η Γη γυρίζει) είναι πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την μελαγχολία του τέλους των διακοπών ή του επερχόμενου φθινοπώρου, από το να οργανώσεις ένα μίνι ταξιδάκι. Και με τιμές αεροπορικών εισιτηρίων που ξεκινούν από διψήφια νούμερα, δεν είναι να το πολυσκέφτεσαι… Ιδού μερικές από τις καλύτερες προσφορές που εντοπίσαμε για να πεταχτούμε στις πιο αγαπημένες μας πόλεις εκεί κατά τον Νοέμβριο.

(*) Οι τιμές που αναγράφονται είναι μετ’ επιστροφής από Αθήνα, και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, επίναυλους καυσίμων και λοιπές χρεώσεις, αλλά όχι αποσκευές παραδοτέες στο check-in. Δεν δημοσιεύουμε ποτέ προσφορές που δεν έχουμε ελέγξει ότι ισχύουν.

Η RyanAir μας πετά απευθείας στις Βρυξέλλες με τη νέα της πτήση, αρκεί να πληρώσουμε ένα ποσό της τάξης των 69€. Τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε για τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου (αναχώρηση Πέμπτη 6/11 και επιστροφή Τετάρτη 12/11). Στην τιμή περιλαμβάνονται δύο χειραποσκευές (αλλά όχι βαλίτσα που να παραδίδετε στο check-in).

Το Βελιγράδι το φθινόπωρο βρίσκεται στα καλύτερά του, και η Aegean φροντίζει να το διαπιστώσετε ιδίοις όμασι. Ένα εισιτήριο στις αρχές Νοεμβρίου κοστίζει 85€ (η τιμή ισχύει για διάφορες ημερομηνίες –ενδεικτικά, αναχώρηση Παρασκευή 31/10 και επιστροφή Δευτέρα 3/11).

Έχετε 46€; Έχουμε ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Ρώμη με τη RyanAir τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου (αναχώρηση Σάββατο 1/11 και επιστροφή 6/11). Και πάλι, στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται δύο χειραποσκευές.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινείται και η easyJet, που μας ταξιδεύει στο Μιλάνο με μόλις 72,50€ στις αρχές Νοεμβρίου (αναχώρηση Παρασκευή 31/10 και επιστροφή Κυριακή 9/11).

Τι θα λέγατε για ένα χειμωνιάτικο long weekend στη Βαρκελώνη; Η Aegean μας πετά απευθείας στην καταλανική πρωτεύουσα με 139€ στις αρχές Δεκεμβρίου (αναχώρηση Παρασκευή 12/12 και επιστροφή Δευτέρα 15/12).

Η εξωτική Βηρυτός απέχει μόλις δύο ώρες πτήσης με την Aegean και 125€ από την Αθήνα, αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από την πεπατημένη της Ευρώπης… αλλά να μην απομακρυνθείτε και πολύ. Τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε για τα μέσα Δεκεμβρίου (αναχώρηση Τρίτη 9/12 και επιστροφή Κυριακή 14/12).

Στην Κωνσταντινούπολη, πάλι, θα βρεθείτε με μόλις 95€, και εδώ με πτήση της Aegean. Η τιμή ισχύει για όλο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο –ανεβαίνει ελαφρώς γύρω από τις ημερομηνίες των Χριστουγέννων, χωρίς να γίνεται απαγορευτική (στα 123€ για αναχώρηση 24/12 και επιστροφή 27/12).

Μιλώντας για Τουρκία, στην υπέροχη Σμύρνη (όπου ως γνωστόν το καλοκαίρι διαρκεί περισσότερο) θα βρεθείτε πληρώνοντας στην Aegean 119€. Η τιμή ισχύει για διάφορες ημερομηνίες του Οκτωβρίου –οι βολικότερες εξ αυτών είναι αναχώρηση την Παρασκευή 10/10 και επιστροφή την Τρίτη 14/10. Σημειώστε ότι στα τέλη Οκτωβρίου η σύνδεση Αθήνας-Σμύρνης σταματά, και επανέρχεται δριμύτερη του χρόνου τον Μάιο.

Στην (αγαπημένη όλων) Πράγα η Aegean μας πετά με 162€ στα τέλη Νοεμβρίου. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση το Σάββατο 22/11 και επιστροφή την Τετάρτη 26/11 ή την Πέμπτη 28/11.

Καλές είναι και οι τιμές της Aegean για Παρίσι προς τα τέλη Νοεμβρίου: στα 155€ για αναχώρηση Δευτέρα 24/11 και επιστροφή Σάββατο 29/11.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v