Η Ryanair πετάει για Βρυξέλλες με 20€!

H low cost αεροπορική εγκαινιάζει νέο χειμερινό δρομολόγιο προς την πρωτεύουσα του Βελγίου, με εισιτήρια που ξεκινούν από 20€.
Η Ryanair πετάει για Βρυξέλλες με 20€!
Σούπερ οικονομική τιμή για όσους θέλουν να πετάξουν στις Βρυξέλλες προσφέρει μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου η Ryanair, με το νέο της χειμερινό δρομολόγιο.

Το κόστος της πτήσης για το Charleroi των Βρυξελλών θα ξεκινά από 19,99€ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, η εταιρεία θα συμπεριλάβει στο χειμερινό της πρόγραμμα οκτώ γραμμές και 222 εβδομαδιαίες πτήσεις αυξάνοντας τα δρομολόγια προς Λονδίνο και Θεσσαλονίκη, ενώ εκτιμά ότι θα φέρει στην Αθήνα περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο.

Σημειώστε επίσης ότι από τις Βρυξέλλες, μπορείτε εύκολα να βρεθείτε στην Μπριζ-μια μικρή παραμυθένια πόλη με πύργους και κανάλια-με τραίνο σε μία ώρα, στη Γάνδη-μια από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου με υπέροχη παλιά πόλη- σε λιγότερο από μια ώρα πάλι με τραίνο και τέλος, στο Άμστερνταμ σε μόλις δύο ώρες. 
 
Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v