Τα πιο φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για φθινόπωρο

Ρώμη με 71€, Μιλάνο με 60€, Κωνσταντινούπολη με 95€. Και όλα αυτά με επιστροφή. Εντοπίζουμε τις καλύτερες τιμές των αεροπορικών για το φθινόπωρο του 2014.
Τα πιο φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για φθινόπωρο
της Ηρώς Κουνάδη 

Την ώρα που όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι απασχολημένος να στριμώχνεται σε γεμάτα ferry boat και να αναζητά εναγωνίως το τελευταίο διαθέσιμο room to let στο τέρμα του επαρχιακού χωματόδρομου, εσείς ως απόγονοι φρονίμων προγραμματίζετε φθινοπωρινά ταξιδάκια στο εξωτερικό. Γιατί ξέρετε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς για να εντοπίσετε καταπληκτικές προσφορές και χαμηλότατες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια για την Ευρώπη. Κι αν δεν το ξέρετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε. Ιδού οι καλύτερες τιμές που βρήκαμε για αεροπορικά εισιτήρια, για φέτος το φθινόπωρο.

(*) Disclaimer: Όλες οι τιμές είναι μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, επίναυλους καυσίμων και λοιπές χρεώσεις, αλλά όχι βαλίτσες (τι να τις κάνετε τις βαλίτσες για ένα φθινοπωρινό τριημεράκι; Εξοικονομήστε τα 40-60€ για ένα ρομαντικό δείπνο εκεί που θα πάτε). Δεν δημοσιεύουμε ποτέ προσφορές που δεν έχουμε ελέγξει ότι ισχύουν.

- Η Πράγα είναι απόλυτα γοητευτική το φθινόπωρο, και η Aegean φροντίζει να την δούμε από κοντά στα τέλη Νοεμβρίου, πληρώνοντας μόλις 107€.

- Τι θα λέγατε για λίγες μέρες στο Αμβούργο της Γερμανίας; Στην Aegean εντοπίσαμε προσφορά στα 141€ για τα μέσα Οκτωβρίου.

- Βαρκελώνη με 152€ μας πηγαίνει απευθείας η Aegean στις αρχές Νοεμβρίου. Απευθείας στην πόλη του Gaudi πετά και η Vueling, στην οποία εντοπίσαμε μια δελεαστικότατη προσφορά: 139€ για αναχώρηση Σάββατο 1η Νοεμβρίου και επιστροφή Τρίτη 4/11.

- Όλο το φθινόπωρο (Οκτώβριο, Νοέμβριο και αρχές Δεκεμβρίου) η Aegean μας πετά στο Βελιγράδι με μόλις 97€.

- Να κι άλλη μία εξαιρετική προσφορά για long weekend, στο Βερολίνο αυτή τη φορά: 115€ για αναχώρηση Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και επιστροφή Δευτέρα 24/11, με την Aegean. Αν έχετε περισσότερες μέρες στη διάθεσή σας, η easyJet έχει να αντιπροτείνει μόλις 81€ για αναχώρηση Τετάρτη 19/11 και επιστροφή Πέμπτη 27/11.

- Για τη Βουδαπέστη, δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 114€ για μία εβδομάδα στις αρχές Δεκεμβρίου (Δευτέρα 1/12 με Δευτέρα 8/12) με την Aegean.

- Για την αιώνια Ρώμη, όπου ο ανταγωνισμός είναι ως γνωστόν μεγάλος, οι προσφορές δίνουν και παίρνουν: 74€ για όλο τον Νοέμβριο λέει η RyanAir, 71€ για τα τέλη Οκτωβρίου η Vueling, 84€ για τα μέσα Οκτωβρίου η easyJet και 115€ όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο η Aegean.

- Το φθινόπωρο στην Κωνσταντινούπολη αποτελεί αδιαμφισβήτητο ανθρώπινο δικαίωμα. Γι’ αυτό, η Aegean αναλαμβάνει να μας πετάξει εκεί με μόλις 95€ στα τέλη Οκτωβρίου αλλά και όλο τον Νοέμβριο.

- Η RyanAir κρατά τα σκήπτρα των χαμηλότερων τιμών για Λονδίνο, και μας πετά στη βρετανική πρωτεύουσα με 81€ όλο τον Νοέμβριο. Η Aegean έχει επίσης μια καλή προσφορά στα 139€ για τα τέλη Νοεμβρίου (αναχώρηση Σάββατο ή Κυριακή 22-23/11 και επιστροφή Πέμπτη 27/11). Η δε easyJet έχει να προτείνει τέλη Οκτωβρίου με 100€ ή 91€ για τα τέλη Νοεμβρίου.

- Αν προτιμάτε κάτι πιο… μεσογειακό, η Aegean μας πηγαίνει το Νοέμβριο στη Μαδρίτη με 154€ (την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση Κυριακή 23/11 και επιστροφή Παρασκευή 28/11).

- Μόλις 60€ αρκούν για να βρεθείτε στο Μιλάνο (και να επιστρέψετε) στα τέλη Νοεμβρίου με την easyJet. Εναλλακτικά, η RyanAir μας πετά ως τον ιταλικό Βορρά με 70€, επίσης στα τέλη Νοεμβρίου.

- Στο πάντοτε αγαπημένο Παρίσι μας πηγαίνει η Aegean τον Νοέμβριο με 137€, αλλά και η easyJet στα τέλη Οκτωβρίου με 133€ (σπεύσατε, στις 25 Οκτωβρίου το δρομολόγιο σταματά για την φετινή σαιζόν).






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v