Aegean: Από 24€ όλοι οι προορισμοί εσωτερικού

Όλο το καλοκαίρι, τα Χανιά, η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος, η Κέρκυρα και άλλοι προορισμοί του εσωτερικού απέχουν μόλις… 66€ με επιστροφή από την Αθήνα.
Aegean: Από 24€ όλοι οι προορισμοί εσωτερικού
Μια νέα σούπερ προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η Aegean, για να μας βάλει σε mood… διακοπών, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε λίγο περισσότερο για το φετινό καλοκαίρι. Όλοι οι προορισμοί εσωτερικού ξεκινούν από 24€ one way για την πτήση προς Αθήνα και από 42€ για την πτήση από Αθήνα –στις τιμές, μάλιστα, περιλαμβάνονται και οι φόροι αεροδρομίων και ο επίναυλος καυσίμων.

Ενδεικτικά, βρήκαμε πτήσεις για Θεσσαλονίκη πολλά Σαββατοκύριακα του Ιουνίου και του Ιουλίου, στα 66,64€ τελική τιμή μετ’ επιστροφής. Η ίδια τιμή ισχύει και για Χανιά –υπάρχει, μάλιστα, ακόμα ικανοποιητική διαθεσιμότητα για πολλά Σαββατοκύριακα (και καθημερινές βεβαίως) του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Αυγούστου– όπως και για Ρόδο, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Κέρκυρα, Σάμο και Κω.

Για Σκύρο η καλύτερη τελική τιμή που βρήκαμε ήταν στα 77€ (και ισχύει για όλες σχεδόν τις καλοκαιρινές πτήσεις), για Ζάκυνθο, Σύρο ή Κάλυμνο στα 96,64€ και για Μύκονο στα 74,64€.

Κάντε κλικ στο Low Fare Calendar για να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις κάθε μήνα στον προορισμό που προτιμάτε και… σπεύσατε, γιατί αυτές οι προσφορές εξαντλούνται γρήγορα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v