Minoan Lines: Κερδίστε εισιτήρια από και προς Ηράκλειο!

Το in2life, σε συνεργασία με την Minoan Lines, προσφέρει διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, σε δίκλινη καμπίνα, από και προς το Ηράκλειο της Κρήτης. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για να είστε ένας από τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν δωρεάν μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2013.
Minoan Lines: Κερδίστε εισιτήρια από και προς Ηράκλειο!
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλά εισιτήρια από και προς Ηράκλειο είναι οι: Παρασκευή Θεοδώρου, Ασημίνα Ζάγκα, Αγγελική Καρέτσου, Γιώργος Αναστασίου, Γιώργος Γούλας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Σε έναν από τους πιο αγαπημένους μας προορισμούς στην Κρήτη, το Ηράκλειο, μας μεταφέρει, από το 1972 μέχρι σήμερα, καθημερινά η Minoan Lines με τον υπερσύγχρονο στόλο της, με υποδειγματική ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια. Κι αυτή την φορά, τα εισιτήριά μας είναι... δώρο!

Το in2life, σε συνεργασία με την Minoan Lines, προσφέρει σε πέντε τυχερούς εισιτήρια από και προς το Ηράκλειο της Κρήτης, σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα κατηγορίας Α2 στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο ή Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς.

Με τα ανωτέρω εισιτήρια οι δικαιούχοι θα έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν από τον Σεπτέμβριο του έτους 2012 έως 31/12/2013, εξαιρουμένης της περιόδου των εορτών, των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού (Ιούλιος-Αύγουστος).

Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εδώ, την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά με e-mail.

Όροι του διαγωνισμού:

α) Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, η αρμόδια υπηρεσία επικοινωνίας της Minoan Lines θα επικοινωνήσει με τους νικητές προκειμένου να τους αποσταλεί το σχετικό voucher το οποίο θα μπορούν να προσκομίσουν μόνο στα πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία της Minoan Lines όπως αναγράφονται στον όρο δ του διαγωνισμού, προκειμένου να παραλάβουν τα εισιτήριά τους.

β) Τόσο τα voucher όσο και τα εισιτήρια που θα εκδώσουν οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι ονομαστικά, δεν είναι ανταλλάξιμα με χρήματα ή ταξίδι σε άλλη γραμμή που δραστηριοποιείται η Minoan Lines ούτε είναι δυνατό να μετατεθούν σε χρόνο διαφορετικό από το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

γ) Η Minoan Lines δεν ευθύνεται εάν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι πληρότητες των πλοίων σε συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν επιτρέπουν τη διακίνηση των επιβατών στην ημερομηνία που επιθυμούν. Στις περιπτώσεις αυτές θα διακινούνται σε άλλες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα υπάρχει διαθεσιμότητα.

δ) Για την κράτηση των θέσεων, την έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων τους οι τυχεροί του διαγωνισμού θα πρέπει να απευθυνθούν έγκαιρα στα παρακάτω κεντρικά πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία της Minoan Lines:
Κεντρικό Πρακτορείο Ηρακλείου: 25ης Αυγούστου 17 (τηλ. 2810-229602, 18175 από κινητό και σταθερό και 801 11 75000 από σταθερό)
Πρακτορείο Πειραιά: Θερμοπυλών 6-10, Πειραιάς (τηλ. 18175 από κινητό και σταθερό και 801 11 75000 από σταθερό)
Πρακτορείο Αθήνας: Πανεπιστημίου και Εμμ. Μπενάκη, Ομόνοια (τηλ. 210-3376910)
Πρακτορείο Λιμένος Ηρακλείου: Νέος Επιβατικός Σταθμός (τηλ. 2810-330198)
Πρακτορείο Λιμένος Πειραιά: Πύλη Ε2 (τηλ. 210-4080028)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v