Hellenic Seaways: Κερδίστε VIP εισιτήρια για τις Κυκλάδες

Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Ίο, Σύρο, Τήνο ή Σαντορίνη; Εσείς πού θα «πεταχτείτε» φέτος το καλοκαίρι; Το in2life και η Hellenic Seaways σας κάνουν δώρο VIP εισιτήρια για δύο άτομα και αυτοκίνητο, για να έχετε να ανησυχείτε μόνο για το πώς θα διαλέξετε προορισμό.
Hellenic Seaways: Κερδίστε VIP εισιτήρια για τις Κυκλάδες
Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα VIP εισιτήριο για δύο άτομα και αυτοκίνητο μετ' επιστροφής είναι οι: Αναστασία Μέλλιου, Ευανθία Τζουμερκιώτη, Χιώνια Χαραλαμπίδου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Πάρος ή Νάξος; Μύκονος ή Σαντορίνη; Σύρος ή Τήνος; Ή μήπως Ίος; Όπου και αν διαλέξετε να περάσετε τις φετινές διακοπές σας, η Hellenic Seaways… πιάνει λιμάνι. Και για να το γιορτάσει μαζί μας, κάνει δώρο στους αναγνώστες του in2life τρία VIP εισιτήρια, το καθένα για δύο άτομα και αυτοκίνητο, μετ’ επιστροφής, για οποιοδήποτε κυκλαδίτικο λιμάνι προτιμάτε.

Το κόστος των VIP εισιτηρίων, που τρεις τυχεροί αναγνώστες θα λάβουν εντελώς δωρεάν, κυμαίνεται, αναλόγως προορισμού, από 65€ έως 76€ το άτομο one way, και από 71€ έως 89€ για το αυτοκίνητο, επίσης one way.

Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Η εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 30 πλοία (συμβατικά και ταχύπλοα), και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες της ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες εν πλω.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hsw.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v