Πάτε Σκιάθο; Μάθετε και αυτά…

Δύο νέες προτάσεις μας έρχονται από την Σκιάθο, για το πρωί στην παραλία και το βράδυ στην πόλη. Η παραλία Μάραθα αποτελεί ιδανική πρόταση για μπάνιο και κοκτέιλς στο ομώνυμο beach bar, ενώ το εστιατόριο Carnayo συμπληρώνει γευστικά την απόλαυση.
Πάτε Σκιάθο; Μάθετε και αυτά…
Όσοι τυχεροί από εσάς πρόκειται να βρεθείτε αυτό το καλοκαίρι στη Σκιάθο, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε σε δύο υπέροχα νέα στέκια: Την παραλία Μάραθα με το ομώνυμο, ατμοσφαιρικό beach bar και στο εστιατόριο Carnayo, στην πόλη, για μοναδικές μεσογειακές γεύσεις. Εκμεταλλευτείτε την…

Maratha Beach - Skiathos Palace Hotel: Κοκτέιλς στην άμμο
Η αμμουδιά “Μάραθα”, κάτω από το ξενοδοχείο Skiathos Palace, είναι ιδανική για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Η μαγευτική παραλία, διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες θαλάσσης.

Δίπλα στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας, βρίσκεται το “Maratha Beach Bar”. Σε έναν άνετο, προσεγμένο και απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον χώρο, με ευχάριστη διάθεση και ωραία ατμόσφαιρα, το “Maratha Beach Bar” έχει ήδη γίνει ιδανικός προορισμός για όμορφες και αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Τα ελαφριά snacks, οι δροσερές σαλάτες και τα αναζωογονητικά cocktails που σερβίρονται κάτω από την σκιά των καταπράσινων πεύκων, σε συνδυασμό με την ιδανική μουσική υπόκρουση, δημιουργούν το πιο κατάλληλο σκηνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακτή Μάραθα, βραβεύτηκε φέτος για πρώτη φορά με τη Γαλάζια Σημαία (Blue Flag) και αποτελεί τη μοναδική παραλία στη Θεσσαλία όπου η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» έγινε κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ακτή, έχει οργανωθεί και διαχειρίζεται από το Skiathos Palace, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και την υποδομή που απαιτούν τα 32 συνολικά αυστηρά κριτήρια του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», τα οποία σχετίζονται μεταξύ άλλων με την ποιότητα νερών κολύμβησης, την περιβαλλοντική εκπαίδευση-πληροφόρηση-διαχείριση, την προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου, καθώς και με την ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών.

(Skiathos Palace: Παραλία Κουκουναριές, Σκιάθος. Τηλ. 24270 49700)

Εστιατόριο Carnayo: Μεσογειακές γεύσεις στο παλιό καρνάγιο
Στην πόλη της Σκιάθου, μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον ντυμένο με ξύλο και πέτρα, όπου η παράδοση για μοναδικές γεύσεις και συνταγές αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα, βρίσκεται το εστιατόριο “Carnayo”.

O χώρος που στεγάζεται το εστιατόριο ήταν παλιό καρνάγιο, εκεί όπου ο Μαστρογιώργης, έφτιαχνε τα ωραιότερα σκάφη για όλη την Ελλάδα τα οποία ταξιδεύουν μέχρι σήμερα. Στις αρχές του 1975, ο χώρος μετατράπηκε σε εστιατόριο και σήμερα ανανεωμένος προσκαλεί τον καθένα να περάσει εξαιρετικές στιγμές γεύσης και χαλάρωσης.

Το μενού έχει επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, δίνοντας έμφαση στην εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα και χρησιμοποιώντας υλικά απαράμιλλης ποιότητας.

Ο έμπειρος chef Παναγιώτης Κουτσουβέλης και η ομάδα του δημιουργούν αξέχαστες γεύσεις με ξεχωριστή φροντίδα και μεράκι και σας προσκαλούν να ζήσετε την εμπειρία ενός υπέροχου δείπνου.

Γευτείτε μεταξύ άλλων τo ολόφρεσκo Λαυράκι Καρπάτσιο με κρίταμα και τσίλι, την εξαιρετική Αστακομακαρονάδα, την δροσερή Νησιώτικη σαλάτα με φρέσκο τόνο, όλα φτιαγμένα με μοναδικό τρόπο και συνοδέψτε τα πιάτα με την μεγάλη ποικιλία ονομαστών κρασιών από όλη την Ελλάδα.

(Carnayo Restaurant: Πόλη Σκιάθου, τηλ. 2427 – 022868) 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v