Hotel Helmos: Απόδραση στα μυστικά του κρασιού

Ένα... διονυσιακό τριήμερο ετοιμάζει για εμάς το Hotel Helmos στα Καλάβρυτα, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε με την καθοδήγηση του οινολόγου Αγγέλου Ρούβαλη τα Μυστικά του Κρασιού, στις 13, 14 και 15 Ιουνίου.
Hotel Helmos: Απόδραση στα μυστικά του κρασιού
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο Hotel Helmos. Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι, το ξενοδοχείο μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τα Μυστικά του Κρασιού με την καθοδήγηση του οινολόγου Αγγέλου Ρούβαλη.

Έτσι, στις 13, 14 και 15 Ιουνίου 2008 ο Άγγελος Ρούβαλης, παραγωγός του κρασιού Ασπρολίθι, συζητά για το προϊόν «Οίνος» στη μακραίωνη διαδρομή του και την σημερινή πραγματικότητα. Παρουσιάζει τα βασικά στοιχεία της γευστικής δοκιμής των κρασιών, μας ξεναγεί στην αμπελουργική ζώνη της ζώνη της διαδρομής Καλάβρυτα – Αίγιο και στο πρότυπο οινοποιείο του Οινοφόρου και μαζί με τον συνεργάτη του οινολόγο Τάσο Δροσιάδη κάνει γευστική δοκιμή κρασιών της Αχαϊας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το κρασί, θέλουν να μάθουν να το απολαμβάνουν και να δούνε από κοντά την παραγωγή του.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 190 € το άτομο και περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο για δύο βράδια (Παρασκευή και Σάββατο) στο εστιατόριο Εσπερίδες του Hotel Helmos Kalavrita, συμμετοχή στο σεμινάριο και στις επισκέψεις, έντυπο υλικό με τις εισηγήσεις καθώς και ένα δώρο-έκπληξη για τον κάθε συμμετέχοντα.

Το Hotel Helmos Kalavrita βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων και 500 μέτρα από τον σταθμό του Οδοντωτού. Είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων με 28 δωμάτια και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας εκεί αξέχαστη.

Ανακαλύψτε τα Μυστικά του Κρασιού και απολαύστε ένα μοναδικό τριήμερο στο υπέροχο Hotel Helmos και τα καταπράσινα γραφικά Καλάβρυτα.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Μάριος Κουνέλης 26920 29222 - Κα Τσάφου & Κα Ρουμελιώτη 26920 29222.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v