Hotel Helmos: Το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας

Για το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας, το ιστορικό ξενοδοχείο Χελμός, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, προσφέρει σε συνεργασία με το in2life πενθήμερη διαμονή με ημιδιατροφή, τις ημέρες του Πάσχα. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στην κλήρωση.
Hotel Helmos: Το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας
Χρειάστηκε μία δεκαετία για να ανακαινιστεί πλήρως και να επαναλειτουργήσει ένα από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων, το Hotel Helmos. Το Δεκέμβριο του 2005, και υπό νέα διεύθυνση, το Helmos παρουσίασε το νέο του πρόσωπο, αυτό ενός πολυτελούς αλλά και ζεστού, φιλόξενου, ταυτόχρονα ξενοδοχείου για όλες τις εποχές, τοποθετημένο σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά τοπία.

Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων και 500 μέτρα από το σταθμό του Οδοντωτού. Ανακαινίστηκε πλήρως και διακοσμήθηκε από το γνωστό αρχιτέκτονα Παύλο Καλλιγά. Είναι 4 αστέρων και διαθέτει 28 δωμάτια (single - double - twin - junior suites - VIP suites) με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (direct dial phone - satellite TV - Internet access - mini bar - central heating).

Η διαμονή σας στο Helmos, όμως, θα πάρει άλλη διάσταση όταν έρθετε σε επαφή με την εκπληκτική του κουζίνα καθώς και με το πολύ καλά ενημερωμένο bar του, χώροι που απευθύνονται σε πραγματικούς bon viveurs. Έτσι, εστιατόριο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ μπορεί να γευτεί κανείς εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ, ενώ στο bar NEVE BLU υπάρχει μεγάλη συλλογή από malt ουίσκι, κονιάκ και πούρα Αβάνας.

Η διαμονή σας εκεί θα περάσει εξαιρετικά ευχάριστα, αφού το ξενοδοχείο, ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες που κατά καιρούς οργανώνει, πρωτοπορεί και με το Κυνήγι του Χελμού, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Πρόκειται για μία οργανωμένη, χαλαρωτική περιπέτεια που εξελίσσεται στη φύση γύρω από τα Καλάβρυτα για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει ευχάριστες εκπλήξεις, παιχνίδι και καλό φαγητό. Το 4ο Κυνήγι Χελμού θα πραγματοποιηθεί φέτος το σαββατοκύριακο 2-4 Μαΐου, γι’αυτό μην χάνετε χρόνο και δηλώστε τώρα συμμετοχή.

Αλλά και έξω από το ξενοδοχείο, η εκδρομή στα Καλάβρυτα θα σας μείνει αξέχαστη. Τα Καλάβρυτα, πόλη ιστορική -στην πλατεία που βρίσκεται το Hotel Helmos Kalavrita έλαβε χώρα η συνάντηση των Τριών Γερόντων την 21η Μαρτίου 1821 και ξεκίνησε ο απελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων- αλλά και μαρτυρική -κάηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1943 από τους Γερμανούς- βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία εξαιρετικής ομορφιάς.

Καταπράσινες πλαγιές, άγρια φυσική ομορφιά, γραφικά οικήματα, η διαδρομή με τον οδοντωτό, το σπήλαιο το λιμνών, το μαγευτικό Πλανητέρο, η επιβλητική Αγία Λαύρα… Το ιδανικό σκηνικό, δηλαδή, για μία ανοιξιάτικη εκδρομή με κέντρο αναφοράς, φυσικά, το υπέροχο Hotel Helmos.

Hotel Helmos: Πλατεία Ελευθερίας 1, Καλάβρυτα, τηλ. 26920 29222.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v