Για οικονομικά ταξίδια στην Ελλάδα, τσέκαρε και τα γκρουπ

Στα Τζουμέρκα, τα Ζαγοροχώρια, την Αρκαδία και τη Μάνη, οι οργανωμένες εκδρομές έχουν δελεαστικότατες τιμές.
Για οικονομικά ταξίδια στην Ελλάδα, τσέκαρε και τα γκρουπ
Το ήξερες ότι, πέρα από αυτά του εξωτερικού, τα ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν ομαδικά πακέτα και για ταξίδια στην Ελλάδα, τα οποία είναι μάλιστα εξαιρετικά οικονομικά; Τώρα το ξέρεις. Και επειδή αφενός οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες αλλά το ταξίδι παραμένει ανάγκη, αφετέρου τα ταξίδια με γκρουπ είναι μια πρώτης τάξης αφορμή για κοινωνικοποίηση αν η παρέα σου δεν ακολουθεί εύκολα, τσέκαρε τις παρακάτω οργανωμένες εκδρομές ανά την Ελλάδα.

Στην Ορεινή Αρκαδία με το Versus Travel

Δελεαστικότατο πακέτο τριών διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή στη Δημητσάνα, στο πετρόχτιστο παραδοσιακό ξενοδοχείο Μπαρουτόμυλος. Περιλαμβάνει επίσης οινογευσία στο Βιολογικό Οινοποιείο Καλόγρη, είσοδο και ξενάγηση στο Σπήλαιο Κάψια, γεύματα σε παραδοσιακά ταβερνάκια όλες τις μέρες, και βέβαια όλες τις μεταφορές από και προς την Αθήνα και τις μετακινήσεις στα χωριά Αρκαδίας και Ηλείας (Βαλτεσινίκο, Στεμνίτσα, Καρύταινα, Αρχαία Ολυμπία, Δάσος Φολόης και άλλα). Η τιμή είναι 299€ το άτομο, και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. Η εκδρομή πραγματοποιείται με μικρό γκρουπάκι, μην πάει ο νους σου σε λαοθάλασσες και ξεναγούς με σημαιάκια. 



Στην Ορεινή Ναυπακτία την 28η Οκτωβρίου με το Signature

Δεν έκλεισες ακόμα για τριήμερο; Και τι σκας; Με 167€ το άτομο το πακέτο του Signature Travel περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Flisvos Hotel της Ναυπάκτου, και πολλές περιηγήσεις στην Ορεινή Ναυπακτία, τη λίμνη Τριχωνίδα, το Γαλαξίδι και την Αράχωβα. Εννοείται, βέβαια, ότι περιλαμβάνονται και τα πήγαινε-έλα οδικώς από την Αθήνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Στα Τζουμέρκα με το Manessis Travel

Στα πανέμορφα Τζουμέρκα μας πηγαίνει αυτό το τετραήμερο πακέτο του Manessis Travel, που περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο 4άστερο Anavassis Mountain Resort στα Πράμαντα, και περιηγήσεις στο Γεφύρι της Άρτας, τη Λίμνη Ζηρού, τα χωριά των Τζουμέρκων, το Γεφύρι της Πλάκας, το Σπήλαιο της Ανεμότρυπας, τη Μονή Κηπίνας και το Μέτσοβο, μεταξύ άλλων. Η τιμή είναι 281€ το άτομο σε δίκλινο για αναχωρήσεις στις 17 Νοεμβρίου ή στις 15 Δεκεμβρίου, και 292€ το άτομο για το τριήμερο της 28ης (με αναχώρηση στις 27 Οκτωβρίου). Λεπτομέρειες και πρόγραμμα εδώ.



Στα Ζαγοροχώρια με το Smile Acadimos

Ταξιδάκι-αστραπή στα Ζαγοροχώρια με σούπερ δελεαστική τιμή έχει να προτείνει το Smile Acadimos: Τρεις ημέρες, δύο διανυκτερεύσεις δηλαδή, στο Zagori Filoxenia Hotel στο Μονοδένδρι, και περιηγήσεις στα Γιάννενα, το Φαράγγι του Βίκου, τους Κήπους, το Τσεπέλοβο, το Καπέσοβο, τον Πάπιγκο και τις όχθες του Βοϊδομάτη. Η τιμή είναι μόλις 149€ το άτομο, δεν περιλαμβάνει όμως γεύματα πέρα από το πρωινό. Αναχωρήσεις τις Παρασκευές 4 και 25 Νοεμβρίου, και 2 Δεκεμβρίου. Δες και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Στη Μάνη και τη Μονεμβασιά με το Xilouris Travel

Χορταστικό πρόγραμμα πέντε ημερών, στη φθινοπωρινή Μάνη και τη Μονεμβασιά που είναι αυτή την εποχή ένα χάρμα οφθαλμών. Περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο 4άστερο Las Hotel & Spa στο Γύθειο, και περιηγήσεις στον Μυστρά, τον Γέρακα με το φιόρδ του, τη Μονεμβασιά, το Σπήλαιο της Καστανιάς και τα χωριά της Μάνης –Γερολιμένα, Βάθεια, Πόρτο Κάγιο, Σπήλαια Διρού και πάει λέγοντας. Η τιμή είναι 375€ το άτομο, και αναχωρήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου, τις 11 Νοεμβρίου και τις 23 Δεκεμβρίου. Δες λεπτομέρειες και αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v