Για πού μπορείς να κλείσεις τώρα φτηνά αεροπορικά;

Όχι ότι θέλουμε να σου βάλουμε φυτιλιές, αλλά με 20€ πας κι έρχεσαι ένα Μιλάνο τον Φεβρουάριο. Απλά λέμε.
Για πού μπορείς να κλείσεις τώρα φτηνά αεροπορικά;
της Ηρώς Κουνάδη

Καταλαβαίνουμε ότι ακριβώς όρεξη για ταξίδια μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχεις, ή να σου φαίνεται παρακινδυνευμένη μια πολύωρη πτήση. Η πανδημία όμως δεν θα κρατήσει για πάντα, και η χρονιά που ξεκίνησε μόλις μπορεί, ελπίζουμε κι ευχόμαστε, να μας αναπληρώσει τα ταξιδάκια που μας στέρησαν οι δύο προηγούμενες. Κλείνουμε, λοιπόν, από τώρα φτηνά εισιτήρια, και αν δεν πάνε τα πράγματα κατ’ ευχήν, τα voucher (*) να ‘ναι καλά, και θα ταξιδέψουμε εν καιρώ.

(*) Αν δεν είσαι παθών μέχρι τώρα, voucher είναι το κουπόνι που σου δίνει η αεροπορική εταιρεία σε περίπτωση λοκτνάουν/ ακυρωμένων πτήσεων και άλλων τέτοιων απροόπτων που έχουν γίνει ρουτίνα τα τελευταία χρόνια. Είναι ισάξιο με ό,τι πλήρωσες όταν έκανες την κράτησή σου, και μπορείς να το εξαργυρώσεις μέσα στην επόμενη χρονιά για όποια πτήση θέλεις (ναι, ακόμα και σε άλλο προορισμό).

(**) Όλες οι τιμές παρακάτω είναι με επιστροφή και φόρους.

Με τη Ryanair…

Μπορείς να πας τον Απρίλιο Βουδαπέστη με 41€, Τελ Αβίβ με 57€, Βιέννη με 76€, Μιλάνο με 53€, Ρώμη με 63€ και Κρακοβία με 57€.

Αν αισθάνεσαι γενναίος/α στην τοποθεσία χειμώνας, για τον Φεβρουάριο οι τιμές είναι ακόμα πιο χαμηλές: Μιλάνο με 20€, Ρώμη με 40€, Κρακοβία με 44€, Βαρκελώνη με 57€, Βρυξέλλες με 50€ και Λονδίνο επίσης 50€. Κι αυτές πήγαινε-έλα, όσο εξωπραγματικό και αν σου ακούγεται αυτό το 20€ για Μιλάνο.

Πάμε να δούμε και μερικά καλοκαιρινά: Τον Ιούνιο, η Ρώμη δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 45€, το Μιλάνο 46€, η Βιέννη 70€, το Λονδίνο 86€ και οι Βρυξέλλες 85€.

Με την Aegean…

Το καλοκαίρι θα πάμε ισπανικό νότο, Βαλένθια συγκεκριμένα, με 126€ (οι πτήσεις ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου) ενώ Μάρτιο και Απρίλιο το Βερολίνο ξεκινά από ένα δελεαστικότατο 115€. Ακόμα χαμηλότερα, στα 106€ βρίσκουμε τη Βενετία τους ίδιους μήνες, ενώ μια Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο πας και με 90€. Την ίδια τιμή έχει εκείνες τις μέρες και η Λάρνακα, για να ξεκινήσεις το καλοκαίρι νωρίτερα.

Καλοκαίρι νωρίτερα είπαμε, και η Μάλτα είναι στα ωραιότατα 84€ σχεδόν όλο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Αν πάλι ονειρεύεσαι άνοιξη στα Χάιλαντς της Σκωτίας, 153€ για Εδιμβούργο εντοπίσαμε για τον Μάιο. Εδώ στη γειτονιά μας, το Ντουμπρόβνικ ξεκινά τον Μάιο από τα 120€, η Σόφια από μόλις 80€ και το Βουκουρέστι από 89€. Η Πράγα, τέλος, είναι τσιμπημένη, αλλά αξίζει πάντα τον κόπο: Από 188€ ξεκινά τον Μάρτιο.

Με τη Volotea…

Η υπέροχη Λυών της Γαλλίας απέχει 82€ από την Αθήνα στα τέλη Απριλίου, ενώ για το Μπάρι της Ιταλίας θα χρειαστείς 94€. Αν προτιμάς ιταλικό βορρά, η Βερόνα και η Γένοβα ξεκινούν από μόλις 78€, ενώ για το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας θα δώσεις 86€.

Με την EasyJet…

Θα πεταχτείς μια Νάπολη τον Μάρτιο, για την καλύτερη πίτσα της ζωής σου, χωρίς να πληρώσεις περισσότερα από 62€, ή ένα Μάντσεστερ τον Φεβρουάριο με μόλις 53€. Τον Απρίλιο, η Γενεύη δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 68€, ενώ τον Απρίλιο το Εδιμβούργο ξεκινά από 101€. Από το τέλος Ιουνίου αρχίζουν και πάλι οι πτήσεις για το Παρίσι, με τις τιμές να ξεκινούν από 133€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v