Τα φτηνότερα αεροπορικά για ΣΚ στα νησιά

Έχεις 52€; Έχουμε ένα αεροπορικό εισιτήριο να πας και να ‘ρθεις ένα Σαββατοκύριακο του Ιουλίου Σαντορίνη. Γιατί το αξίζεις.
Τα φτηνότερα αεροπορικά για ΣΚ στα νησιά
Μπορεί η άδεια να αργεί ακόμα, ή μπορεί απλώς να αναγνωρίζεις ότι μετά από μια τέτοια χρονιά δικαιούσαι μια εξτραβαγκάντζα: Ένα Σαββατοκύριακο, ή τριήμερο, σε ένα νησάκι, έτσι όπως λέγαμε όταν ήμασταν μικροί πως «όταν γίνουμε πλούσιοι θα πεταγόμαστε απόγευμα καθημερινής για καφέ στο Παρίσι». Τα καλά νέα εδώ είναι ότι σίγουρα τα αεροπορικά για το νησί θα σου κοστίσουν λιγότερα από εκείνα για το Παρίσι –στο οποίο δεν θα πήγαινες και για μπάνιο. Ρίξε μια ματιά στις τιμές που βρήκαμε για τον Ιούλιο.

(*) Όλες οι τιμές παρακάτω είναι μετ’ επιστροφής, και περιλαμβάνουν τη χειραποσκευή που θα πάρεις μαζί σου στο αεροπλάνο (στην οποία μια χαρά χωράνε όλα σου τα ρούχα και τo μαγιό για ένα Σαββατοκύριακο, μην ακούμε γκρίνιες).

Τι θα έλεγες για μία Σαντορίνη; Η Volotea φεύγει από Αθήνα Παρασκευή και γυρνά νωρίς το πρωί της Δευτέρας (δεν χρειάζεσαι καν άδεια τη Δευτέρα, 8.15 θα είσαι στην Αθήνα) με 52€.

Ή μήπως προτιμάς μια βόλτα στην υπέροχη παλιά πόλη της Ρόδου, που συνδυάζεται ιδανικά με βουτιές στην άκρη του Αιγαίου; Η Aegean σε πετάει στη Ρόδο με 102€, κι έχει και βολικότατο τελευταίο δρομολόγιο 22.20 το βράδυ την Παρασκευή και πρώτη επιστροφή Δευτέρα 6.30 το πρωί.

Η Volotea σε πετά επίσης στη Μύκονο, για να παρτάρεις στην Χώρα και να βουτήξεις στις μυστικές παραλίες που σου έχουμε συγκεντρώσει εδώ, την Παρασκευή 23/7 με επιστροφή Δευτέρα πρωί 26/7, με 62€.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα φας ονειρικά, θα επισκεφτείς ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά μουσεία στην Ελλάδα, και θα πεταχτείς μέχρι την φαντασμαγορική Κνωσό με μια στάση για βουτιά στην Αμμουδάρα γυρνώντας. Όλα αυτά ευγενική χορηγία της Volotea που σε πετά Ηράκλειο με 66€, αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα, επιστροφή πρωί Δευτέρας.

Σε ψήσαμε για Κρήτη, αλλά προτιμάς Χανιά; Ηλιοβασιλέματα πίσω από τον φάρο στο Ενετικό Λιμάνι, ξενύχτια στην παλιά πόλη, και βουτιές στην τέλεια αμμουδιά της Χρυσής Ακτής; Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω, καθότι η χαμηλότερη τιμή που βρήκαμε για Σαββατοκύριακο είναι αυτή της Aegean στα τέλη Ιουλίου, 125€.

Ακριβότερη βγαίνει η Κέρκυρα, αλλά μπροστά σε ένα Σαββατοκύριακο στα καντούνια της κουκλίστικης πόλης της, και μερικές βουτιές στο Σιδάρι, τι είναι τα 141€ που θέλει η Sky Express για να σε πετάξει ως εκεί ένα από τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου;

Η Σκύρος είναι επίσης φανταστική ιδέα, καθότι έχει μια Χώρα χάρμα οφθαλμών, και μερικές εξαιρετικές αμμουδερές παραλίες. Η χαμηλότερη τιμή της Aegean για τον Ιούλιο είναι στα 99€, καθημερινές όμως. Το Σαββατοκύριακο θα σου βγει 151€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v