Οι μυστικές παραλίες της Αττικής σε απίστευτα βίντεο

Οι υπέροχες, κρυμμένες, απάτητες παραλίες της Αττικής σε φαντασμαγορικά βίντεο από drone που μας βάζουν ιδέες.
Οι μυστικές παραλίες της Αττικής σε απίστευτα βίντεο
Βασικός λόγος που αγαπάμε τα drone είναι πως από τη στιγμή που η αγορά τους έγινε σχετικά προσιτή, το YouTube πλημμύρισε βιντεάκια από μυστικές παραλίες που ως τότε δεν τις έπιανε ανθρώπου μάτι –πόσο μάλλον κάμερα. Οι δημιουργοί τους, μάλιστα, φροντίζουν σε πολλές περιπτώσεις να μας ενημερώνουν για τη δυνατότητα πρόσβασης στις παραλίες αυτές –κατά κανόνα από μονοπάτια, ή διά θαλάσσης, ή μετά από μικρές περιπέτειες που αξίζουν όμως τον κόπο. Για του λόγου μας το αληθές:

Τα Τρία Λιμανάκια



Κοντά στο Σέσι, στον αττικό βορρά, τρεις φανταστικές παραλίες με νερά που θα σου θυμίσουν το Ναυάγιο της Ζακύνθου. «Βρίσκονται κοντά στην παραλία Σέσι στη Βόρεια Αττική, μετά τη λίμνη του Μαραθώνα και έχουν εύκολη πρόσβαση, από βατό μονοπάτι» λέει ο δημιουργός του βίντεο, Haanity

Η Μικρή Χαμολιά



«Ανάμεσα στην Αρτέμιδα και το Πόρτο Ράφτη θα πάρετε τον δρόμο για τον οικισμό Χαμολιά και από εκεί μόλις φτάσετε στην παραλία του οικισμού θα κατευθυνθείτε προς τα δεξιά. Μετά από 500 μέτρα θα βρείτε στο αριστερό σας χέρι έναν χωματόδρομο που οδηγεί στην Μικρή Χαμολιά» εξηγούν οι δημιουργοί του βίντεο, Up Stories. Στον χάρτη, τη βρίσκεις εδώ.

Το Μικρό Πήλιο



Γαλαζοπράσινα νερά και πεύκα που φτάνουν στο κύμα, σε μια μυστική παραλιούλα ανάμεσα στην παραλία του Βαρνάβα και τους Αγίους Αποστόλους. Στον χάρτη τη βρίσκεις εδώ.

Το νησάκι στην Κακιά Θάλασσα



Απέχει μόλις 100 μέτρα από την παραλία της Κακιάς Θάλασσας, πράγμα που σημαίνει ότι πας άνετα κολυμπώντας, κι έχει μια φυσική πισίνα χάρμα οφθαλμών. Λεπτομέρειες στο UpDrones.gr.

Και λίγο έξω από την Αττική: Η Στέρνα στο Λουτράκι



«Περνώντας την Περαχώρα μετά το Λουτράκι ακολουθούμε τον δρόμο που οδηγεί στην Στέρνα. Ο δρόμος για λιγότερο από ένα χιλιόμετρο προς το τέλος του είναι χωματόδρομος, βατός για συμβατικά αυτοκίνητα» λέει ο δημιουργός του βίντεο, Νίκος Τζωρτζάτος. Τα τελευταία μέτρα είναι προσπελάσιμα μόνο από 4x4 οχήματα –οι υπόλοιποι, λίγη πεζοπορία, που θα αξίζει όμως τον κόπο, καθώς ο δρόμος καταλήγει σε «έναν υπέροχο κόλπο με έναν μεγάλο βράχο που μας χωρίζει από την ανοιχτή θάλασσα και μια μικρή στέρνα με θαλασσινό νερό και ένα στενό πέρασμα που μας οδηγεί αμέσως στην πίσω πλευρά του βράχου». Χάρτης εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v