«Κρυφές» παραλίες για γυμνιστές στην Αττική

Δε χρειάζεται να ξενιτευτείτε για να απολαύσετε το μπάνιο σας χωρίς μαγιό. Και η Αττική έχει τις απομονωμένες παραλίες της για γυμνισμό.
«Κρυφές» παραλίες για γυμνιστές στην Αττική

Αν κάνατε κλικ σε αυτό το άρθρο για να βρείτε τοποθεσίες που μπορείτε να «πάρετε μάτι», ευελπιστούμε να βρείτε αυτό που σας πρέπει για την αδιακρισία σας από τους ίδιους τους λουόμενους.

Αν πάλι είστε υπέρ του γυμνισμού για όλα αυτά που πρεσβεύει και προσφέρει, τότε μπήκατε στο κατάλληλο άρθρο, μιας και παρακάτω έχουμε μερικές από τις πιο ωραίες διευθύνσεις εντός Αττικής για να απολαύσετε τα μπάνια σας χωρίς μαγιο.

Ραμνούντας
Χάρτης

Απέχει περί τα 65 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, αλλά μας αποζημιώνει με τα καθαρά νερά, την έλλειψη πολυκοσμίας και το sightseeing κομμάτι της αρχαίας πόλης της Ραμνούντας. Την αποκλειστικά γυμνιστική παραλία θα την βρείτε κάτω από το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας.

Λεγρενά ΚΑΠΕ
Χάρτης

Όχι η «διάσημη» μεγάλη παραλία, αλλά η μικρή δίπλα της αποτελεί σταθερά προορισμό για γυμνιστές. Διασχίστε τη μεγάλη παραλία, πάρτε το μονοπάτι πίσω από τα βράχια στα δεξιά της και θα ανακαλύψετε μια μικρότερη, βοτσαλωτή. Αποφύγετέ την Σαββατοκύριακα αν δεν σας αρέσει η πολυκοσμία.

Αγίου Νικολάου
Χάρτης

Πηγή
Θα τη βρείτε λίγο πριν την «μεγάλη» παραλία της Αναβύσσου με τα beach bars. Είναι ήσυχη, με άμμο, λίγο βοτσαλάκι και αρκετά βράχια. Must από εδώ το ηλιοβασίλεμα.

Θυμάρι
Χάρτης 

Πηγή
Δίπλα στην δημοφιλή αμμουδερή παραλία Θυμάρι, για την ακρίβεια στο βόρειο άκρο της, «κρύβεται» ένας μικροσκοπικός βραχώδης κολπίσκος, μη ορατός από τον δρόμο, ο οποίος ενδείκνυται για γυμνισμό.

Μαρίκες Ραφήνας
Χάρτης

Πίσω από την μεγάλη ομώνυμη αμμουδιά της Ραφήνας, βρίσκεται ένας βραχώδης κόλπος που είναι αρκετά δύσβατος, αλλά σίγουρα απομονωμένος και ήσυχος. Σε αυτόν οδηγούν τα σκαλάκια και το μονοπάτι που θα βρείτε στη δεξιά άκρη της κύριας παραλίας.

Μαύρο λιθάρι
Χάρτης

Από τις πιο γνωστές παραλίες γυμνισμού, πρόκειται για έναν όμορφο αμμουδερό κολπίσκο στην περιοχή της Σαρωνίδας. Προσοχή στην κατάβαση μόνο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v