Τα Μετέωρα πρωταγωνιστούν στο Instagram

Το Instagram ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του μια συγκλονιστική φωτογραφία από τα Μετέωρα, που κάνει τον γύρο του κόσμου.
Τα Μετέωρα πρωταγωνιστούν στο Instagram
«Ονειρευόμαστε αυτό το μικρό χωριό, που βρίσκεται στη βάση των Μετεώρων, έναν βραχώδη σχηματισμό στην Κεντρική Ελλάδα. Τα Μετέωρα είναι γνωστά για τα απομονωμένα μοναστήρια τους, χτισμένα ψηλά πάνω σε αυτούς τους φυσικούς πυλώνες». Έτσι συστήνει στους χρήστες του το Instagram μια από τις πιο ιδιαίτερες γωνιές της Ελλάδας, ποστάροντας στον επίσημο λογαριασμό του αυτή τη φαντασμαγορική φωτογραφία που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ενάμισι εκατομμύριο likes.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#HelloFrom Kalampáka. We are dreaming of this little village located at the base of the Meteora, a rock formation in central Greece. The Meteora (which translates as “suspended in the air”) is known for its complex of remote monasteries, built high up on these natural pillars. Photo by @frederikschindler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Instagram (@instagram) στις



«Αν μπορούσατε να γυρίσετε μια ταινία εκεί, τι τίτλο θα της δίνατε;» ρώτησε τους (ούτε λίγο ούτε πολύ) 357 εκατομμύρια ανθρώπους που ακολουθούν τον επίσημο λογαριασμό του Instagram, και τα σχόλια όπως μπορείς να μαντέψεις πήραν φωτιά.

Η εκπληκτική φωτογραφία είναι του Frederik Schindler, φωτογράφου από το Βερολίνο, το Instagram του οποίου αξίζει να ακολουθήσεις, για τις μοναδικές του λήψεις τοπίων απ’ όλο τον κόσμο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v