Spa-Escape στο Life Gallery με το in2life

Η μοναδική ατμόσφαιρα του Life Gallery συνδυάζει εκλεπτυσμένο design, ειδυλλιακό τοπίο, γαστριμαργικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου και την χαλάρωση του Ananea Spa σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Γνωρίστε το ”καλύτερο design ξενοδοχείο της Ελλάδας”.

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα υπάρχει ένας παράδεισος ηρεμίας και χαλάρωσης που συνδυάζεται με κορυφαίο design και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Το ”Life Gallery Athens” δεν έλαβε τυχαία το βραβείο του ”καλύτερου ξενοδοχείου design στην Ελλάδα”, για το 2005.

Ευκαιρία να το γνωρίσετε από κοντά και να ζήσετε την απόλαυση του gourmet εστιατορίου ”Avenue 103”, την χαλαρωτική εμπειρία του ”Anenea Spa”, αλλά και τη μοναδική πολυτέλεια και ατμόσφαιρα των δωματίων, με το VIP Offer που σας προσφέρει μέσω του in2life.gr, για μία η περισσότερες διανυκτερεύσεις, το ερχόμενο τριήμερο.

Κατά την δημιουργία του Life Gallery Athens, η αρχιτεκτονική της δεκαετίας του ’70 συνδυάστηκε με επιφάνειες από γυαλί, 2 διακριτικές πισίνες, κήπους Ζen, στοιχεία ethnic, εξωτερικές βεράντες- όλα σε πλήρη εναρμόνιση με την φύση, καθώς οι κέδροι και τα πεύκα περιστοιχίζουν το κτήριο.

Η έννοια του design φτάνει στο αποκορύφωμα της στο εσωτερικό, είτε πρόκειται για τα δωμάτια, είτε για τους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας, είτε για το υψηλών απαιτήσεων εστιατόριο ”Avenue 103” και το bar.

Τα έπιπλα, τα μικροαντικείμενα, οι φωτισμοί, όλα μαζί δημιουργούν μια πραγματική συλλογή καλαισθησίας, συνδυάζοντας ονόματα από όλο τον κόσμο (Gervasoni, Molteni, Interni, Accademia, Minotti, Casa Milano, Kasthal, Anta, Ulf Moritz κ.α.) με έργα γνωστών ελλήνων καλλιτεχνών (Λάππας, Takis, Γυπαράκης, Ψυράκης, Νίκος Κεσσανλής, Νίκος Αλεξίου, μεταξύ αυτών), που στολίζουν το ξενοδοχείο.

Τα 30 δωμάτια του Life Gallery, σχεδιάστηκαν σε ενιαίο χώρο και διαθέτουν πρωτότυπες κατασκευές, έπιπλα και ”επώνυμα” αντικείμενα υψηλών αισθητικών απαιτήσεων, με τον φωτισμό να βρίσκεται στον πλήρη έλεγχο του επισκέπτη, ώστε ανάλογα με την διάθεσή του ο ίδιος να δημιουργεί το ”φωτιστικό του σενάριο”.

Στο κέντρο τους βρίσκονται τα κρεβάτια με θέα στον εξώστη-αίθριο και το εξωτερικό περιβάλλον. Κάθε ένα διαθέτει καθιστικό, έπιπλο mini-bar, τηλεόραση επίπεδης κινούμενης οθόνης με σύστημα δορυφορικής και interactive TV, καθώς και έπιπλο βιβλιοθήκη-γραφείου.

Το κομψό μπάνιο (διαθέτει ντουζιέρα – υδρομασάζ) είναι ανοικτό στο δωμάτιο, με δυνατότητα απομόνωσης, ενώ ο χώρος του εξώστη- αίθριου σε επέκταση του δωματίου είναι διαμορφωμένος σε καθιστικό και ηλεκτρονικά οι συνθήκες φωτισμού και αερισμού ελέγχονται απόλυτα από τον φιλοξενούμενο.

Το εστιατόριο ”Avenue 103” βραβεύτηκε με ”Χρυσό Σκούφο” από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του. Εδώ, τα σχήματα, τα χρώματα και τα διακοσμητικά αντικείμενα συνοδεύουν τις γαστριμαργικές δημιουργίες του chef Francois Besnard, ενώ την εμπειρία ολοκληρώνει η επιλογή κάποιας ετικέτας από την πλούσια συλλογή των 227 κρασιών.

Για τη συνέχεια, τί καλύτερο από ένα ποτό στο Pisco Sour bar, όπου το κόκκινο ακτινοβολεί εκπέμποντας ζωντάνια και καλή διάθεση για ένα cocktail στις αναπαυτικές πολυθρόνες του, συνοδεία μουσικών ακουσμάτων από τον dj;

Πραγματική ”εμμονή” του Life Gallery (κάτι που είναι ορατό από την υποδοχή έως τους χώρους των δωματίων) είναι η ευχάριστη χαλάρωση και η ”ευεξία” του φιλοξενούμενου.

Δεν είναι λοιπόν παράξενο ότι διαθέτει Meditation Room για περισυλλογή και αναζήτηση με yoga, ενώ ισχυρό ”ατού” με ευρύτερη απήχηση παραμένει το πλήρως εξοπλισμένο Αnanea Spa.

Τα μπλέ υαλοπετάσματα διατάσσουν το χώρο του Spa σε vitality pool, χαμάμ, σάουνα, razul, rain drop hydrotherapy, γυμναστήριο και αίθουσες μασάζ. Oι έμπειροι συνεργάτες του spa χρησιμοποιούν τα γνωστά εδικά προϊόντα περιποίησης Elemis και σας περιμένουν να αφεθείτε στην αίσθηση της απόλαυσης.

---------------------------------------------------------------------

VIP Offer για μια μοναδική εμπειρία

Ειδικά για το τριήμερο των Φώτων, (6,7,8 Ιανουαρίου) το Life Gallery προσφέρει αποκλειστικά στους αναγνώστες του in2life τιμή διανυκτέρευσης 200 ευρώ, οποιαδήποτε απο τις παραπάνω ημέρες, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, (περιλαμβάνεται αμερικάνικο breakfast και όλοι οι φόροι) με υποδοχή ”VIP courtesy” κατά την άφιξη σας.

Επιπλέον:

-Έκπτωση 20% στο gourmet εστιατόριο ”Avenue 103”. Σημειώστε ότι τα βράδια της Κυριακής το εστιατόριο είναι ανοικτό μόνον για τους διαμένοντες πελάτες του ξενοδοχείου.

-Έκπτωση 20% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή θεραπεία του Ananea Spa, με τα εκλεκτά προϊόντα περιποίησης Elemis.

-----Life Gallery Athens

Member of: * ”The Leading Small Hotels of the World”

* ”Design Hotels”

* ”Great Small Hotels”

Λεωφόρος Θησέως 103

Εκάλη Αττικής 145-78

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-6260400

Fax: 210- 6229353

[email protected]

Το Life Gallery Athens ανήκει στην εταιρία ξενοδοχείων bluegr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v