Σούπερ δωμάτια με τζάκι ως 50€

Τα πρώτα μας φθινοπωρινά Σ/Κ τα θέλουμε χουχουλιαστά… και όσο πιο οικονομικά γίνεται. Επτά υπέροχοι ξενώνες ανά την Ελλάδα κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.
Σούπερ δωμάτια με τζάκι ως 50€
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (4-5/11).

Messana 
Μαυρομάτι, Μεσσηνία, τηλ.: 2724 051000
Τιμή: 50€ το δίκλινο με τζάκι (συν 5€ το άτομο, προαιρετικά, για το πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε θέση ιδανική για να εξερευνήσετε την υπέροχη Αρχαία Μεσσήνη, έναν από τους ωραιότερους –και λιγότερο γνωστούς– αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, αυτός ο πετρόχτιστος ξενώνας προσφέρει όμορφα δωμάτια με τζάκι και μπαλκονάκια που αγναντεύουν το χωριό. Το νόστιμο πρωινό δεν έχει ωράριο, σερβίρεται ό,τι ώρα ξυπνήσετε, κι αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μας λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Guesthouse Kallisti 
Ανήλιο, Πήλιο, τηλ.: 24260 32075
Τιμή: 45€ το δίκλινο με τζάκι (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε ένα από τα πιο ανεξερεύνητα χωριά του Πηλίου, το γραφικό Ανήλιο, 12 χιλιόμετρα έξω από την Τσαγκαράδα, προσφέρει όμορφα, περιποιημένα δωμάτια με τζάκι και μπαλκονάκια που αγναντεύουν από ψηλά το Αιγαίο και τις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω του. Στις παροχές τους περιλαμβάνεται μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, για έξτρα οικονομία.

Morfi Hotel 
Λίμνη Κερκίνη, τηλ.: 2327041036
Τιμή: 40€ το τεράστιο δίκλινο (των 45 τετραγωνικών μέτρων) με τζάκι
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Μεγάλα, κουκλίστικα δωμάτια, χρωματιστά και γουστόζικα διακοσμημένα, με παροχές που περιλαμβάνουν άριστα εξοπλισμένα κουζινάκια, μπαλκόνια με θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω από τη λίμνη και τζάκι αγκαλιασμένο από καναπέδες και αφράτες πολυθρόνες, για ατελείωτες βραδιές με κρασί και επιτραπέζια. Οι δε όχθες της Κερκίνης απέχουν πεντακόσια μέτρα από την πόρτα του ξενώνα.

Μπελόη  
Βίτσα, Ζαγοροχώρια, τηλ.: 2653 071571
Τιμή: 50€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι (ή 80€ με ημιδιατροφή)
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Κεντρικού Ζαγορίου, ο υπέροχος αυτός ξενώνας διαθέτει μεγάλα, φωτεινά δωμάτια (των 25 τ.μ.) με ξύλινα πατώματα και ταβάνια. Όλα διαθέτουν τζάκι σχεδόν δίπλα στο κρεβάτι, για έξτρα ατμόσφαιρα ρομαντζάδας. Το πρωινό συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, χάρη στις χειροποίητες λιχουδιές του, ενώ για τα πιτσιρίκια κάτω των 12 ετών δεν υπάρχει χρέωση για επιπλέον κρεβάτι.

Αρκτούρος 
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια, τηλ.: 2653 072000
Τιμή: 45€ το δίκλινο με τζάκι (55€ αν θέλετε και πρωινό)
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Ζαγοροχωρίων… συνέχεια, με αυτά τα σούπερ ρομαντικά δωμάτια που ατενίζουν από ψηλά (από τα 1.060 μέτρα, για την ακρίβεια) την χαράδρα του Βίκου. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται μπαλκονάκια και μπάνιο με υδρομασάζ. Ο ξενώνας βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, το οποίο με τη σειρά του στέκεται στην κορυφή του φαραγγιού του Βίκου και ενδείκνυται για εξορμήσεις πεζοπορίας, ποδηλασίας και άλλων φυσιολατρικών δραστηριοτήτων.

Αστρομέρια 
Μακρυράχη, Πήλιο, τηλ.: 24260 32085
Τιμή: 50€ το δίκλινο με τζάκι (60€ αν θέλετε και πρωινό)
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Τα μπαλκονάκια του αγναντεύουν από ψηλά τα βαθυγάλαζα νερά του Αιγαίου, και τις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου. Το πέτρινο τζάκι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι. Η διακόσμηση των δωματίων αποτίει τον δικό της φόρο τιμής στην τοπική αρχιτεκτονική, και τα ζεστά υλικά της πέτρας και του ξύλου. Και η Ζαγορά, ένα από τα ωραιότερα –κατά την ταπεινή μας άποψη– χωριά του Πηλίου απέχει από εδώ 10 μόνο χιλιόμετρα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Ξενοδοχείο Μέγδοβας 
Καλύβια Πεζούλας, Λίμνη Πλαστήρα, τηλ.: 2441 092377
Τιμή: 50€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Δωμάτια βγαλμένα από κουκλόσπιτο, με το πέτρινο τζάκι να σιγοκαίει στα πόδια του κρεβατιού, και τα μπαλκονάκια τους να αγναντεύουν την ομορφιά της λίμνης Πλαστήρα, που απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο. Το πρωινό σερβίρεται εάν θέλετε και στο δωμάτιό σας, ενώ τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v