Ευκαιρίες στο AirBnB για διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πόσο στοιχίζει ένα δωμάτιο στα ελληνικά νησιά; Συμφέρει να κλείσετε τις διακοπές σας μέσω AirBnB; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 15 τίμιες ευκαιρίες ως 58€ για την υψηλή περίοδο.
Ευκαιρίες στο AirBnB για διακοπές στα ελληνικά νησιά
Η αλήθεια είναι ότι φέτος, αν κάνετε μια αναζήτηση στο Booking για διαμονή στα ελληνικά νησιά από τα μέσα Ιουλίου και μετά, θα βρεθείτε προ δυσάρεστης έκπληξης. Όσοι το δοκιμάσατε ήδη, θα ξέρετε για τι πράγμα (και τι τιμές) μιλάμε. Σε αναζήτηση εναλλακτικών, δοκιμάσαμε το νησιώτικο… AirBnB. Υπάρχουν άραγε ευκαιρίες εκεί για διαμονή σε λογικές τιμές; Εμείς εντοπίσαμε 15 δωμάτια σε ισάριθμα ελληνικά νησιά, που για τα μέσα-τέλη Ιουλίου θα σας στοιχίσουν μεταξύ 35 και 58€ για δίκλινο ή τετράκλινο. Πολυτέλειες και χλιδή δεν θα βρείτε σε αυτές τις τιμές, αλλά θα βρείτε απλά, φιλόξενα σπιτάκια ή στούντιο, ανεξάρτητα και πλήρως ιδιωτικά (αποκλείσαμε τα δωμάτια σε κοινόχρηστους χώρους). Σημειώστε ότι στις τιμές περιλαμβάνονται και οι χρεώσεις προμήθειας του AirBnB.

Budget studios Drios village, Πάρος 
Τιμή: 58€
Βρίσκεται στο χωριό Δρυός, στο νότιο τμήμα της Πάρου, κοντά στη Χρυσή Ακτή, και διαθέτει έναν χώρο με δύο κρεβάτια, κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση, wifi και όμορφο κυκλαδίτικο στιλ.

Studio Vari, Σύρος 
Τιμή: 46€
Στον οικισμό της Βάρης, κοντά στην παραλία και σε απόσταση βολής από την Ερμούπολη, το στούντιο αυτό είναι φωτεινό, άνετο και μοντέρνο, με κουζίνα, ό,τι πρέπει για ζευγάρια, ενώ είναι κατάλληλο και για κατοικίδιο. Διαθέτει επίσης κλιματισμό και τηλεόραση.



Naxos Diamond Budget, Νάξος 
Τιμή: 58€
Σε ήσυχο σημείο της πόλης της Νάξου, 100 μέτρα από το κέντρο της και 200 μέτρα από την παραλία του Αγίου Γεωργίου, αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα χωρά δύο άτομα, διαθέτει ξέχωρο υπνοδωμάτιο, μπαλκόνι, εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, wifi, καθημερινό καθαρισμό με ανανέωση λευκών ειδών, ενώ παρέχεται και δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.

Παραθαλάσσιο σπίτι στην Τήνο
Τιμή: 46€
Λιτό, παραδοσιακό και άκρως κυκλαδίτικο, αυτό το παραθαλάσσιο σπίτι των 52 τετραγωνικών είναι ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να παραθερίσουν μια ανάσα από την παραλία. Το κέντρο της Τήνου απέχει έξι χιλιόμετρα. Στο σπίτι περιλαμβάνονται κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, τηλεόραση και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Seaview Traditional House, Άνδρος 
Τιμή: 46€
Ένα όμορφο εξοχικό σπίτι στον Όρμο του Κορθίου στην Άνδρο, διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, αλλά χωρά ως και τέσσερα άτομα (διαθέτει καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι), έχει κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό, πλυντήριο, wifi, ενώ εδώ είναι ευπρόσδεκτα και τα κατοικίδιά σας.



Δίκλινο δωμάτιο στη Χώρα της Αμοργού 
Τιμή: 58€

Σε κεντρική τοποθεσία στη Χώρα της Αμοργού, αυτό το κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, δωρεάν wifi, μπαλκόνι με θέα στη Χώρα, ενώ διαθέτει και τηλεόραση, εξοπλισμό κουζίνας, και κλιματισμό.

Οικογενειακή οικία στην Ικαρία 
Τιμή: 58€
Ένα νεόδμητο σπιτάκι 40 τετραγωνικών μπορεί να γίνει η φωλίτσα σας στην Ικαρία, και συγκεκριμένα δύο χιλιόμετρα από τον Άγιο Κυρηκο, με θέα που πιάνει από βουνό και δάσος μέχρι θάλασσα. Το νεοκλασικό οίκημα διαθέτει μεγάλη κουζίνα, κλιματισμό, σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για δύο, και ένα άνετο υπονοδωμάτιο, καθώς και εξτρά παροχές όπως τηλεόραση, κλιματισμό, πλυντήριο, wifi και πολλά ακόμη.

Παραδοσιακή εξοχική κατοικία στην Κάλυμνο
Τιμή: 52€
Σε αυτή την λιτή αλλά φιλόξενη αγροτική κατοικία στην κοιλάδα στο Βαθύ θα βρείτε ένα σπίτι που χωρά τέσσερα άτομα (σε ένα υπνοδωμάτιο και σε καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι), με πολλούς εξωτερικούς χώρους με ξυλόφουρνο, ψησταριά,περιβόλι γεμάτο δέντρα, σκηνικό δηλαδή ό,τι πρέπει για χαλάρωση στη φύση.

Captain Villanova, Ρόδος 
Τιμή: 51€
Μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο, αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται επτά λεπτά με τα πόδια από την παραλία και διαθέτει όμορφη αυλή, διακόσμηση σε «ναυτικό» στιλ και άνετους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο άτομα στο υπνοδωμάτιο και άλλα ένα ή δύο στον καναπέ του σαλονιού. Η πόλη της Ρόδου απέχει περί τα 18 χιλιόμετρα.



Εξοχικό αγρόκτημα, Κως 
Τιμή: 56€
Απομόνωση στη φύση; Σε αυτό το αγροτικό εξοχικό θα την έχετε σε αφθονία, μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από την πόλη. Πρόσφατα ανακαινισμένοι, οι χώροι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, μεγάλη αυλή με ξαπλώστρες κάτω από τις ελιές και χώρο ικανό να φιλοξενήσει 4 άτομα (διαθέτει όμως ένα υπνοδωμάτιο).

Studio στη Σάμο
Τιμή: 40€
Στην περιοχή του Μαραθόκαμπου, ένα λεπτό από την παραλία, το στούντιο αυτό χωρά ως και τέσσερα άτομα (σε ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια στον χώρο) και περιλαμβάνει κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό, πλυντήριο, wifi, ενώ επιτρέπονται και τα κατοικίδια.

Δωμάτιο Zaxaro, Λέσβος 
Τιμή: 35€
Πέντε λεπτά από την παραλία Άναξος Σκουτάρου, αυτό το διαμέρισμα χωρά τρία άτομα (ένα υπνοδωμάτιο και ένας καναπές σε κοινόχρηστο χώρο), βρίσκεται κοντά στο τοπικό μίνι μάρκετ και διαθέτει κουζίνα, wifi, πλυντήριο και τηλεόραση.

Silivia’s Corner Apartment, Κέρκυρα 
Τιμή: 46€
Νεόδμητο διαμέρισμα, με δική του αυλίτσα και πάρκινγκ, σε κοντινή απόσταση από τον Ποταμό, αλλά και τις παραλίες Αλυκές και Γουβια, χωρά τέσσερα άτομα (1 υπνοδωμάτιο και 2 καναπέδες κρεβάτια σε κοινόχρηστο χώρο), ενώ επιτρέπονται και τα κατοικίδια. Οι χώροι είναι άνετοι και η διακόσμηση ανάλαφρη και ρομαντική.

Studio με μπάρμπεκιου, Λευκάδα 
Τιμή: 58€
Βρίσκεται στη Νικιάνα, 8 χιλιόμετρα από το Νυδρί, και πρόκειται για ένα άνετο στούντιο που χωρά τρία άτομα (1 διπλό και ένα μονό κρεβάτι στον ίδιο χώρο). Στα 30 μέτρα θα βρείτε beach bars και καταστήματα – σημειώστε ότι διαθέτει κουζίνα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.



Μονοκατοικία στην Κεφαλονιά 
Τιμή: 46€
Μέσα στα δέντρα, στο δικό του κτήμα, αυτό το ανεξάρτητο σπιτάκι είναι μικρό αλλά θαυματουργό: Χωρά τρία άτομα  (1 υπνοδωμάτιο για δύο και ένας καναπές σε κοινόχρηστο χώρο), διαθέτει κουζίνα, πλυντήριο, τηλεόραση, ενώ η τοποθεσία, σε ένα χωριό 15 λεπτά από το Ληξούρι μέσα στη φύση, εγγυάται χαλάρωση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v