Δωμάτια ως 50€ στις Κυκλάδες τον Ιούλιο

Από την Άνδρο ως τη Σαντορίνη και από τη Νάξο ως την Ανάφη, βρίσκουμε δωμάτια που είναι ακόμα διαθέσιμα για φθηνές κυκλαδίτικες διακοπές τον Ιούλιο.
Δωμάτια ως 50€ στις Κυκλάδες τον Ιούλιο
Δεν είναι μυστικό: Φέτος, τα νησιά θα «πνιγούν» από ξένους τουρίστες και η διαθεσιμότητα στις Κυκλάδες ήδη εξανεμίζεται. Γι’ αυτό, εντοπίσαμε δωμάτια σε μερικά από τα πιο όμορφα κυκλαδονήσια, που είναι ακόμα διαθέσιμα σε λογικές τιμές, για τον Ιούλιο. Θα προλάβετε;
Σημείωση: Οι τιμές είναι ενδεικτικές και τις εντοπίσαμε για ημερομηνίες στα μέσα Ιουλίου.

Adonis Hotel, Νάξος 
Τιμή: Από 45€ το δίκλινο

Απλά, περιποιημένα και απόλυτα κυκλαδίτικα, τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία, ένα λεπτό από την παραλία, στον Απόλλωνα της Νάξου, μπροστά από έναν κήπο με φρέσκα λαχανικά.

Rita Studios, Πάρος 
Τιμή: από 45,90€

Κρεβάτια με κουνουπιέρα, όμορφη κυκλαδίτικη αυλή πνιγμένη στα λουλούδια, αίσθηση νησιώτικου χωριού στα καλύτερά του… Τι άλλο προσφέρει το Rita Studios; Κοντινή απόσταση από τις παραλίες Καμινάκι και Πίσω Λιβάδι, με λίγα λεπτά περπάτημα, καθώς και εξοπλισμένο κουζινάκι στα δωμάτια.

Nicholas Villa, Σαντορίνη 
Τιμή: από 50€

Οικογενειακή ατμόσφαιρα, μια όμορφη κοινόχρηστη πισίνα και κοντινή απόσταση από την παραλία της Περίσσας με την μαύρη άμμο και τα πεντακάθαρα νερά: Στο Nicholas Villa στον Περίβολο, θα βρείτε την low budget φιλοξενία που αναζητάτε στην Σαντορίνη, σε δωμάτια χωρίς ιδιαίτερη διακόσμηση, αλλά άνετα, ευάερα, με τηλεόραση, air condition, ψυγείο και μια ανάσα από τα πιο ζωντανά beach bar του νησιού.

Casa Flora, Αντίπαρος 
Τιμή: από 50€

Μικρά αλλά θαυματουργά, τα δίκλινα της Φλώρας βρίσκονται στην καρδιά της Αντιπάρου, πενήντα μέτρα από το κέντρο του οικισμού και πέντε λεπτά με τα πόδια από την παραλία Ψαραλυκή. Τα δωμάτια είναι εντελώς κυκλαδίτικα και διαθέτουν όμορφες βεράντες για άραγμα, ενώ οι ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι να σας κατατοπίσουν για τα πάντα που έχουν να κάνουν με το νησί.

Ostria, Ανάφη 
Τιμή: από 45€

Απόλυτη απομόνωση και ηρεμία στο νοτιότερο άκρο των Κυκλάδων και στην πιο «ανόθευτη» Χώρα του συμπλέγματος: Τα δίκλινα του Ostria προσφέρουν το όνειρο στους ταξιδιώτες που θέλουν την ησυχία τους και ένα απλό, καθαρό δωμάτιο στην καρδιά του προορισμού τους.

Emily Hotel, Σύρος 
Τιμή: από 50€

Βρίσκεται μπροστά στην παραλία της Βάρης, νότια της Ερμούπολης και σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα. Τα δωμάτια είναι άκρως μοντέρνα, άνετα και με ευχάριστη διακόσμηση, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, ψυγείο και καφετιέρα.

Η Ανατολή του Πόρτο Τήνος, Τήνος 
Τιμή: από 47€

Περίπου 200 μέτρα από τις παραλίες του Αγίου Ιωάννη και της Αγίας Κυριακής, σε ένα ήσυχο μέρος, 6,5 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Τήνου, η Ανατολή του Πόρτο προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα στούντιο με επιπλωμένα μπαλκονάκια, ενώ διαθέτει και δικό της εστιατόριο με πλακόστρωτη βεράντα και ψηλούς φοίνικες. Τα δωμάτια διαθέτουν εξοπλισμένο κουζινάκι, ενώ στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται παιδότοπος.

Blue Era Apartments, Άνδρος 
Τιμή: από 50€

Με αναφορές στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και σύγχρονες ανέσεις, τα δωμάτια του Blue Era στο Μπατσί είναι στην ουσία ευρύχωρα διαμερίσματα με παροχές όπως flat screen τηλεόραση, air condition, άνετες βεράντες, καναπέ, μαρμάρινα πατώματα, καφετιέρα, κουζινάκι, ψυγείο, τοστιέρα και θέα στον κήπο ή τον οικισμό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v