Κλείστε τα σπίτια των διακοπών σας… με το μήνα

Ευκαιρίες στους πιο καλοκαιρινούς ελληνικούς προορισμούς, για να κλείσετε σπίτια και μεζονέτες… με τον μήνα μέσω AirBNB.
Κλείστε τα σπίτια των διακοπών σας… με το μήνα
Έχετε πάνω από ένα μήνα διακοπές το καλοκαίρι και θέλετε να αξιοποιήσετε κάθε μέρα της άδειας πλάι στη θάλασσα; Το AirBNB σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε διαμερίσματα, σπιτάκια, βίλες και μεζονέτες για δύο ή για ολόκληρες οικογένειες και μεγάλες παρέες με τον μήνα, με σημαντική έκπτωση, σε σχέση με τις τιμές ανά μεμονωμένη διανυκτέρευση. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τέτοιες ευκαιρίες, ψάχνοντας σε μερικούς από τους δημοφιλέστερους προορισμούς από το Ιόνιο ως το Αιγαίο και από το Πήλιο ως την Κρήτη. (σημείωση: οι τιμές αφορούν αναζήτησή μας για κρατήσεις ολόκληρου του μήνα Ιουλίου)

Μεζονέτα 90τ.μ. στην Αίγινα για τετραμελή οικογένεια, 1373€ το μήνα

Μοντέρνα, άνετη και παραπάνω από ευρύχωρη, μια μεζονέτα τριών επιπέδων κοντά στη Βαγία, 150 μέτρα από τη θάλασσα και μια ανάσα από το δάσος κάτω από το Ναό της Αφαίας, περιμένει τετραμελείς οικογένειες ή παρέες για διακοπές σε έναν χώρο με ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, τηλεόραση, πλυντήριο, κλιματισμό και μεγάλη αυλή με barbecue.

Apartment Dionysos 50τ.μ. για τρία άτομα στην Γιάλοβα, 1071€ το μήνα

Σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο πέντε στρεμμάτων, 200 μέτρα από την παραλία της Γιάλοβας και 6 χιλιόμετρα από την Πύλο, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα μοντέρνο, άνετο διαμέρισμα 50 τετραγωνικών με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό. Στις παροχές περιλαμβάνεται τηλεόραση, κλιματισμός, ενώ είναι ευπρόσδεκτα και τα κατοικίδιά σας.

Παραδοσιακό σπίτι στην Κεφαλονιά, 1.185€ το μήνα

Στην περιοχή Βλαχάτα της Κεφαλονιάς, ένα γλυκύτατο σπιτάκι σε νησιώτικα χρώματα μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα σε έναν άνετο χώρο με υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο και υπέροχες βεράντες γεμάτες λουλούδια, γλάστρες και σκιά.

The House για 3 άτομα στην Κέρκυρα, 921€ το μήνα

Σε ένα από τα πιο εξωτικά μέρη των Επτανήσων, την Λευκίμμη της Νότιας Κέρκυρας, το “The House” βρίσκεται κοντά σε πολλές παραλίες, ενώ διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, μοντέρνα διακοσμημένα. Η τιμή αφορά τρεις φιλοξενούμενους, αλλά το σπίτι χωρά μέχρι και οκτώ – για κάθε επιπλέον (των τριών) ατόμων, υπάρχει χρέωση 9€ τη μέρα.

«Ήλιος και θάλασσα», σπίτι για δύο στο Πήλιο, 1.017€ το μήνα 

Όμορφο, αρχοντικό, με θέα στη θάλασσα, αυτό το σπίτι στο Μούρεσι του Πηλίου βρίσκεται μπροστά στην παραλία, διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι-καθιστικό με άλλα δύο κρεβάτια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το κατάλυμα χωρά τέσσερις επισκέπτες – μετά τους πρώτους δύο, υπάρχει επιβάρυνση 10€ ανά διανυκτέρευση κατ’ άτομο.

Παραδοσιακό σπίτι για δύο στη Σκόπελο, 834€ το μήνα

Ένα μικρό αλλά γλυκύτατο παραδοσιακό σπιτάκι στη Γλώσσα της Σκοπέλου, μπορεί να φιλοξενήσει ως τρία άτομα και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, τηλεόραση και ευρύχωρο μπάνιο.

Cozy μικρό διαμέρισμα για δύο άτομα στην Άνδρο, 813€ το μήνα 

Βρίσκεται στον όρμο Κορθίου στην Άνδρο, και αποτελεί ανεξάρτητο διαμέρισμα ενός παραδοσιακού οικογενειακού κυκλαδίτικου σπιτιού. Διαθέτει μικρή εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο για δύο άτομα (μπορεί να φιλοξενήσει δύο παιδιά, ή με επιπλέον χρεώση, δύο επιπλέον ενήλικες). Η ακτή βρίσκεται σε απόσταση δέκα λεπτών με τα πόδια.

Abela Studio Apartment για δύο στη Σύρο, 793€ το μήνα

Μπορεί να… στριμωχτείτε λίγο εξαιτίας του μικρού μπάνιου και της μικρής κουζίνας, αλλά το στούντιο Abela είναι χαριτωμένο, βολικό, μπροστά στην παραλία στον Μέγα Γιαλό της Σύρου και είναι ιδανικό για ζευγάρι με μικρό παιδί, καθώς διαθέτει και βρεφική κούνια, παιδικά βιβλία και παιχνίδια.

Παραδοσιακό σπίτι για δύο στη Σαντορίνη, 1.589€ το μήνα 

Θα πρέπει να προχωρήσετε με τα πόδια για πέντε λεπτά μέσα στο κάστρο του Εμπορειού στη νότια Σαντορίνη για να φτάσετε στο σπίτι, αλλά είναι κι αυτό μέρος της αυθεντικής του γοητείας: Χωρίς μοντέρνες ανέσεις, αλλά με την παραδοσιακή ομορφιά ενός αναπαλαιωμένου σπιτιού των αρχών του 19ου αιώνα, αυτό το κατάλυμα φιλοξενεί ως και τρία άτομα και είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

Βίλα για δύο κοντά στην Οία, 2.538€ το μήνα (+20€ ανά διανυκτέρευση μετά τον πρώτο επισκέπτη) 

Λίγες εκατοντάδες μέτρα από έναν εκ των ωραιότερων οικισμών του πλανήτη, αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για απομονωμένη ρομαντζάδα, σε παραδοσιακό σαντορινιό στιλ, με φοβερή θέα στη θάλασσα και το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Θήρας. Χωρά δύο άτομα και διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα.

Villa Despoina για 4 άτομα στην Κάλυμνο, 943€ το μήνα

Σε μία από τις ωραιότερες γειτονιές της Καλύμνου, πέντε λεπτά από το λιμάνι και την πλατεία του νησιού, αυτή η παραδοσιακή μονοκατοικία χωρά ως 4 άτομα, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, ενώ επιτρέπονται και κατοικίδια.

Villa Stefanos για 2 άτομα στο Ηράκλειο, 843€ το μήνα

Μοντέρνο, φωτεινό και ευάερο, το διαμέρισμα του Στέφανου κοντά στο παραθαλάσσιο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου, φιλοξενεί δύο άτομα και διαθέτει υπνοδωμάτιο, σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condition, χρηματοκιβώτιο, CD player, wifi, τοστιέρα, καφετιέρα, ηλεκτρική εστία, ψυγείο και σίδερο.

Μεζονέτα για 6 άτομα στα Ανώγεια, 1.285€ το μήνα 

Μια σούπερ βίλα στο χωριό των Ανωγείων στο νομό Ρεθύμνου φιλοξενεί άνετα από τρία ως έξι άτομα, διαθέτει μπαλκόνια με σούπερ θέα στην κρητική φύση, δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, δύο μπάνια, κουζίνα, wifi και φόντο την πλατεία του χωριού και τον Ψηλορείτη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v