Οικονομικά δωμάτια για τριήμερο της τελευταίας στιγμής

Οι ωραιότεροι προορισμοί για να εγκαινιάσετε το καλοκαίρι μας καλούν να περάσετε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε δωμάτια μέχρι 50€.
Οικονομικά δωμάτια για τριήμερο της τελευταίας στιγμής
Στον Σαρωνικό ή στις κοντινές Κυκλάδες, στα παράλια της Πελοποννήσου ή στις ακτές της Στερεάς και του Πηλίου, εντοπίζουμε δωμάτια και διαμερίσματα διαθέσιμα, ακόμα και την τελευταία στιγμή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και μάλιστα σε τιμές μέχρι 50€ τη βραδιά για το δίκλινο.

Vagia Hotel, Αίγινα 
44€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Στο χωριουδάκι της Βαγίας, το παραδοσιακό, οικογενειακό ξενοδοχείο με την αιγινίτικη αρχιτεκτονική, προσφέρει δωμάτια με πλακόστρωτο δάπεδο, χτιστά κρεβάτια και μπαλκόνια με θέα στον Σαρωνικό, τα πευκοδάση και τον αρχαίο ναό της Αφαίας.

Διόνυσος, Πόρος 
45€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Έξι λεπτά από την παραλία, κοντά στο λιμάνι του Πόρου, το ξενοδοχείο Διόνυσος είναι μία από τις πιο low budget επιλογές στην πόλη του όμορφου νησιού, με δωμάτια λιτά, χαριτωμένα, καθαρά και με μπαλκόνι που κοιτάζει τη θάλασσα.



Μαϊστράλι, Άνδρος 
50€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Στο Μπατσί της Άνδρου, το Μαϊστράλι διαθέτει παραοδοσιακά στούντιο μπροστά στην παραλία. Περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους και διαθέτουν μικρό κουζινάκι και κλιματισμό.

Φοίνικας, Κύθνος 
45€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Μόλις 30 μέτρα από την παραλία του Μέριχα, ο Φοίνικας διαθέτει στούντιο με εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκόνι, ενώ γύρω από το κατάλυμα απλώνεται ένας όμορφος δεντρόφυτος κήπος.

Hotel Halaris, Σύρος 
45€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Στην καρδιά της Σύρου, την γοητευτική Ερμούπολη, το Hotel Halaris στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο λίγα λεπτά από το λιμάνι και διαθέτει δωμάτια με μαρμάρινο ή ξύλινο δάπεδο, λιτή, κλασική διακόσμηση και θέα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Koukonas, Γαλαξίδι 
47,50€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Λιτά, σε παραδοσιακό στιλ, με θέα στην πόλη, τα δωμάτια του Koukonas βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από το γραφικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, ενώ περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο με cocktail bar. Σημειώστε ότι το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.



Το Λιμανάκι, Πήλιο 
36,6€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Βρίσκεται στη Μακρυράχη, πέντε λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Χορευτού και διαθέτει δωμάτια με έπιπλα από σκούρο ξύλο, μικρή κουζίνα και όμορφο κήπο με καθιστικό. Οι βεράντες των δωματίων κοιτάζουν κατάματα το Αιγαίο, πλαισιωμένο από ένα καταπράσινο τοπίο.

Guesthouse Olga Studios, Πήλιο 
45€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Κοντά στα παράλια της περιοχής της Τσαγκαράδας, η Όλγα προσφέρει δωμάτια με ηλιόλουστες βεράντες και θέα στο Αιγαίο ή το βουνό, εξοπλισμένο κουζινάκι, παραδοσιακή, ρομαντική διακόσμηση και όλα αυτά σε κοντινή απόσταση από διάσημες πηλιορείτικες παραλίες όπως ο Μυλοπόταμος και η Φακίστρα.

Σπιτάκια Τσαρμπόπουλος, Κυπαρισσία 
40€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Τα μεγάλα διαμερίσματα που διαθέτουν τα σπιτάκια Τσαρμπόπουλου είναι κλιματιζόμενα, βλέπουν από τα μπαλκόνια τους το Ιόνιο, διαθέτουν DVD player, μικρή εξοπλισμένη κουζίνα και πολλές ακόμη ανέσεις, ένα τέταρτο από την παραλία με τα πόδια. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην τοποθεσία Ντούφα της Κυπαρισσίας, κοντά σε πολλές όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της δυτικής Πελοποννήσου.



Theodora Apartments, Καλαμάτα 
50€ τη βραδιά για δίκλινο το τριήμερο
Στην Αβία, στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί από την Καλαμάτα προς τη Μάνη, τα διαμερίσματα της Θεοδώρας προσφέρουν άνετα, φωτεινά δωμάτια, διακοσμημένα με καλοκαιρινή διάθεση και «εξοπλισμένα» με μεγάλα μπαλκόνια που κοιτάζουν τη θάλασσα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v