Υπέροχοι ξενώνες για οικογένειες στο βουνό

Από το Πήλιο μέχρι τα Ζαγοροχώρια κι από εκεί στα Γρεβενά, βρίσκουμε υπέροχους ορεινούς ξενώνες και καταλύματα άκρως… οικογενειακά.
Υπέροχοι ξενώνες για οικογένειες στο βουνό
Με θέα τα πλατάνια της υπέροχης Τσαγκαραδας ή την ασπίλωτη φύση του Βίκου. Δίπλα σε εθνικούς δρυμούς και μανιταροπόλεις. Κρυμμένα από το πράσινο των ελάτων, με μπαλκόνια που αγναντεύουν φύση και μόνο φύση.

Σούπερ ξενώνες για κάθε βαλάντιο, διαθέτουν τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια για εξορμήσεις αυστηρώς… οικογενειακές.

Πηλέας και Θέτις Βίλα
Τσαγκαράδα, Πήλιο
Τιμές: Από 150€ για μια βίλα 3 ατόμων

Αποτελείται από δύο πολυτελείς βίλες που βρίσκονται στο καταπράσινο τοπίο της Τσαγκαράδας και στεγάζεται σε ένα πετρόκτιστο αρχοντικό που χρονολογείται από το 1863 και περιβάλλεται από καρυδιές, κερασιές και τριανταφυλλιές, προσφέροντας κατοικίες με τζάκι και υδρομασάζ. Μπορούν να φιλοξενήσουν έως έξι άτομα και είναι διακοσμημένα με αυθεντικές αντίκες, ενώ διαθέτουν φούρνο μικροκυμάτων, υδρομασάζ, τηλεόραση με DVD, πλυντήριο πιάτων και κουζίνα.

Αρχοντικά Σάλτη
Μακρινίτσα, Πήλιο
Τιμές: από 70€ για ένα τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Με όμορφη θέα στον Παγασητικό κόλπο και το όρος Πήλιο, οι παραδοσιακοί ξενώνες στη Μακρινίτσα προσφέρουν δωμάτια με τζάκι και ντους ή μπανιέρα-υδρομασάζ και στεγάζονται σε δύο αρχοντικά του 19ου αιώνα. Έχουν παραδοσιακή διακόσμηση, χειροποίητα χαλιά και ξύλινο πάτωμα, και είναι άκρως φιλικά προς τα κατοικίδια, αν αποφασίσετε να πάρετε μαζί τον τετράποδό σας φίλο (ή φίλη).

Zagori Philoxenia Hotel
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια
Τιμές: από 55€ για ένα superior τρίκλινο με πρωινό και τζάκι

Δυο πετρόκτιστα κτίρια στο Μονοδένδρι Ζαγορίου προσφέρουν ευρύχωρα και καλαίσθητα επιπλωμένα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και συνδυάζουν την παραδοσιακή διακόσμηση της περιοχής με μοντέρνες γραμμές. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, και ψυγείο ενώ στο lobby μπορείτε να απολαύσετε καφεδάκι δίπλα στο τζάκι και επιτραπέζια. Στο ξενοδοχείο επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Villa Rustica
Κόνιτσα
Τιμές: από 90€ για ένα deluxe διαμέρισμα 3 ατόμων με πρωινό

Σε χώρο 30 στρεμμάτων, η βίλλα προσφέρει σουίτες με παραδοσιακή διακόσμηση, τζάκι και θέα στον κήπο, με βεράντα, καθιστικό, τηλεόραση και τραπεζαρία. Στις εγκαταστάσεις ή στη γύρω περιοχή, μπορείτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες, όπως ιππασία, ράφτινγκ, κανό και πεζοπορία. Το κατάλυμα είναι επίσης pet friendly.

Ξενώνας Παπαναστασίου
Ελάτη
Τιμές: 59€ για ένα τετράκλινο δωμάτιο σε χωριστά επίπεδα, με πρωινό

Οικογενειακός και άκρως ατμοσφαιρικός, ο Ξενώνας της οικογένειας Παπαναστασίου σας υποδέχεται στην Ελάτη, 7 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό, με άνετα θερμαινόμενα δωμάτια με τζάκι, τηλεόραση και ψυγείο. Στην περιοχή μπορείτε να κάνετε διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες με τα πιτσιρίκια, όπως πεζοπορία, ιππασία και εκδρομές με 4x4. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφτείτε το Περτούλι, στα 15 χλμ. από το ξενοδοχείο, ή το Νεραϊοδοχώρι, που βρίσκεται 19χλμ. μακριά.

Ξενώνας Παπαζήση
Κοσμάτι Γρεβενών
Τιμές: από 70€ για ένα τετράκλινο με πρωινό

Σε απόσταση αναπνοής από τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, ο ξενώνας βρίσκεται περί τα 18 χιλιόμετρα έξω από τα Γρεβενά και προσφέρει σούπερ θέα από τα οικογενειακά του δωμάτια, τα οποία διακοσμούνται με παραδοσιακές πινελιές και διαθέτουν τζάκι και τις βασικές ανέσεις. Στο δρόμο για τη Βασιλίτσα θα βρείτε και το εστιατόριο της οικογένειας, το Βενέτικο, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να κλείσετε δραστηριότητες όπως καταβάσεις με κανό, αναρρίχηση και ορειβασία.

Oreades
Άνω Χώρα, Ορεινή Ναυπακτία
Τιμές: από 65€ για ένα τετράκλινο με πρωινό

Σε ήσυχη τοποθεσία, ανάμεσα σε πανύψηλα έλατα στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, το Oreades διαθέτει φωτεινά και ευρύχωρα διαμέρισματα με μπαλκόνι που αγναντεύει το καταπράσινο ελατοδάσος της Ορεινής Ναυπακτίας. Στις παροχές του περιλαμβάνονται τζάκι για χουχουλιαστές βραδιές με επιτραπέζια, κουζίνα και τραπεζαρία για έξτρα οικονομία στα γεύματα, δορυφορική τηλεόραση και video games. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v