ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τέλεια σπίτια του Air BnB στην Πλάκα

Ονειρευτήκατε ποτέ ένα ολόδικό σας σπιτάκι στην Πλάκα, έστω για ένα βράδυ; Το Air BnB κάνει το όνειρο πραγματικότητα, με τιμές που ξεκινούν από 25€ το άτομο!

Τέλεια σπίτια του Air BnB στην Πλάκα

της Ηρώς Κουνάδη

Ζηλεύατε κι εσείς πάντα τους ιδιοκτήτες των υπέροχων σπιτιών της Πλάκας, κάθε φορά που βολτάρατε στα δρομάκια της; Το Air BnB, που έχει μπει πια για τα καλά στη ζωή μας, σας δίνει την δυνατότητα να τα νοικιάσετε, και να γίνετε… Πλακιώτες για ένα βράδυ. Και το καλύτερο; Οι τιμές τους δεν είναι τόσο απαγορευτικές όσο ίσως θα πιστεύατε. Ιδού μερικά υπέροχα σπίτια στα δρομάκια της Πλάκας, ιδανικά για το επόμενο Σαββατοκύριακό σας.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για δύο διανυκτερεύσεις, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Οι τελικές τιμές αφορούν την ενοικίαση ολόκληρου του σπιτιού, για δύο άτομα και δύο βράδια, και περιλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις του Air BnB (κόστος καθαρισμού και χρέωση υπηρεσιών). Τις καθημερινές (εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών) οι τιμές σε όλες τις περιπτώσεις είναι χαμηλότερες.

Το Studio Zeus, χτισμένο το 1830, σχεδόν δίπλα στο Λουτρό των Αέρηδων……Με αυτό το υπέροχο μπαλκονάκι…Και τιμή που δεν ξεπερνά τα 150€ για δύο διανυκτερεύσεις, μαζί με το κόστος καθαρισμού και υπηρεσιών).Αυτό το σούπερ φωτεινό σπίτι στην οδό Διογένους  …Με αυτήν την φανταστική θέα στην Ακρόπολη, το οποίο θα σας κοστίσει 124€ για δύο διανυκτερεύσεις.Αυτό το σούπερ στιλάτο διαμέρισμα στην Αγγέλου Βλάχου… …του οποίου το φανταστικό υπνοδωμάτιο……συναγωνίζεται μόνο το μπαλκονάκι του.Η τιμή ενοικίασης για δύο διανυκτερεύσεις είναι στα 175€.

Αυτό το κουκλίστικο σπίτι στην οδό Αγγελικής Χατζημιχάλη… …Η τιμή ενοικίασης του οποίου δεν ξεπερνά τα 99€ για δύο βράδια.Αυτό το απίθανο σπίτι, με την τέλεια θέα στην Ακρόπολη από την ταρατσούλα του …Αυτό είναι το υπνοδωμάτιό του…Και αυτό εδώ το σαλονάκι του.Η δε τιμή είναι 277€, μαζί με όλες τις χρεώσεις του Air BnB, για δύο διανυκτερεύσεις.

Φανταστείτε να ξυπνάτε σε ένα κρεβάτι με μια θέα σαν αυτή… …Και να κλείνετε τη μέρα σας σε αυτό εδώ το μπαλκονάκι…Η τιμή ενοικίασης εδώ είναι 230€ για δύο διανυκτερεύσεις.Και τέλος, αυτό το υπέροχο σπίτι  …που κοιτάζει στα μάτια την Ακρόπολη, από αυτό το τέλειο μπαλκονάκι…Και κοστίζει 184€ συνολικά για δύο διανυκτερεύσεις.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"O άνθρωπος που έπαψε να φοβάται, έπαψε να νοιάζεται."

Francis H. Bradley, 1846-1924, Άγγλος φιλόσοφος

  • 1981 - Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC).
    2000 - Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2