8 υπέροχοι ξενώνες για παρέες στο βουνό

Έχετε μεγάλη παρέα; Έχουμε οκτώ υπέροχα, οικονομικά σαλέ και σπιτάκια στα βουνά της Ελλάδας, για τα καλύτερα Σαββατοκύριακά σας.
8 υπέροχοι ξενώνες για παρέες στο βουνό
της Ηρώς Κουνάδη

Αναμμένο τζάκι στο σαλόνι, επιτραπέζια απλωμένα στο τραπέζι μπροστά του, ολοήμερες εξορμήσεις σε φθινοπωρινά τοπία, κι ολονύχτια τσιμπούσια με κρασί και κουβέντες στο μπαλκόνι. Το όνειρο κάθε παρέας γίνεται πραγματικότητα, σε οκτώ υπέροχους ξενώνες που σας χωράνε όλους, και δεν κοστίζουν καθόλου ακριβά.

(*) Οι τιμές των δωματίων έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου.

Menelaos Apartments
Λεφόκαστρο, Πήλιο, τηλ.: 24230 33022
Τιμή: 52€ για 5 άτομα με πρωινό, ή 43€ χωρίς (ήτοι γύρω στα 10€ το άτομο, ή και λιγότερα αν δεν θέλετε πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Και δύο υπνοδωμάτια, και σαλόνι με τζάκι, και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και επιπλωμένο μπαλκονάκι με θέα σε έναν καταπράσινο κήπο, και θεϊκό πρωινό με πηλιορείτικες πίτες και σπιτικές μαρμελάδες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τα ευρύχωρα (των 65 τ.μ.) διαμερίσματα του Menelaos Apartments είναι το πηλιορείτικο όνειρο κάθε παρέας.

Αρχοντικά Σάλτη
Μακρινίτσα, Πήλιο, τηλ.: 24280 99873
Τιμή: 115€ για 6 άτομα (19€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μια από τις ωραιότερες παραδοσιακές σουίτες του Πηλίου απλώνεται σε 55 τετραγωνικά και δύο δωμάτια. Το μεγάλο σαλόνι της έχει και τζάκι, ενώ στο μπάνιο θα βρείτε και υδρομασάζ και σάουνα. Από τα μεγάλα παράθυρα απολαμβάνετε θέα στην θάλασσα και την πηλιορείτικη φύση. Το δε παραδοσιακό πρωινό συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking.

Αρχοντικό Ταϋγέτη 
Μυστράς, τηλ.: 2731 022009
Τιμή: 125€ για 5 άτομα (ή 25€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μια duplex σουίτα δύο υπνοδωματίων και 50 τετραγωνικών, με πανοραμική θέα στον κάμπο της Σπάρτης από το μπαλκόνι της. Περιλαμβάνει στις παροχές της καλά εξοπλισμένη κουζίνα και επιτραπέζια για τις παρεΐστικες βραδιές σας. Τα υλικά για το πλούσιο, σπιτικό πρωινό παρέχονται στην κουζίνα της σουίτας σας, για να το ετοιμάσετε και να το τιμήσετε ό,τι ώρα θέλετε.

Avissinia Apartments
Λεβίδι, Ορεινή Αρκαδία, τηλ.: 2796 022328
Τιμή: 109€ για 5 άτομα (ή 22€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 



Ένα από τα μεγαλύτερα διαμερίσματα της λίστας μας, απλώνεται σε 85 τετραγωνικά μέτρα, και περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια (το ένα με τρία μονά κρεβάτια, το άλλο με ένα διπλό) και ένα όμορφο σαλονάκι με τζάκι. Διαθέτει επίσης μπαλκόνι με ωραία θέα στο χωριό και την φύση γύρω του, και εξοπλισμένη κουζίνα για έξτρα οικονομία στα γεύματά σας.

Pantheon Retreat Eco House
Άνω Σκοτίνα, Όλυμπος, τηλ.: 6973220888
Τιμή: 120€ για 5 άτομα (δηλαδή 24€ το άτομο) συν 5€ το άτομο για το πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Δύο υπνοδωμάτια, με ένα διπλό κρεβάτι το καθένα, και ένα σαλονάκι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, συναποτελούν αυτό το χαριτωμένο διαμέρισμα των 70 τετραγωνικών μέτρων, με την εξαίσια θέα στις πλαγιές του Ολύμπου. Στις παροχές του περιλαμβάνονται μπάρμπεκιου, μπαλκόνι, επιτραπέζια παιχνίδια και εξοπλισμένη κουζίνα.

Ξενώνας Ηρώ  
Μικρό Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια, τηλ.: 26530 41105
Τιμή: 110€ για 5 άτομα (δηλαδή 22€ το άτομο)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ένα παραδοσιακά διακοσμημένο, μεγάλο διαμέρισμα (των 80 τ.μ.) με δύο υπνοδωμάτια και ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και τραπεζαρία. Διαθέτει δικό του αίθριο με θέα στα καταπράσινα τοπία των Ζαγοροχωρίων γύρω του, και ιδιωτική είσοδο για έξτρα αίσθηση αυτονομίας.

Άμπελος Πέτρινα Σπιτάκια
Άγιος Ιωάννης, Ορεινή Αρκαδία, τηλ.: 6978 185988
Τιμή: 150€ για 6 άτομα (ή 25€ το άτομο)
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Θέλετε κάτι κοντινότερο; Αυτή η όμορφη, ευρύχωρη βίλα των 6 ατόμων, σε μια εν πολλοίς ανεξερεύνητη γωνιά της Ορεινής Αρκαδίας, απλώνεται σε 88 τετραγωνικά μέτρα, και δύο ξεχωριστά επίπεδα, και περιλαμβάνει δύο ρομαντικά διακοσμημένα υπνοδωμάτια και ένα ωραιότατο σαλόνι με τζάκι. Διαθέτει επίσης μπαλκόνι με θέα στον κήπο και το βουνό, τζακούζι, δορυφορική τηλεόραση και κουζίνα με τραπεζαρία. Παρέχεται, ακόμα, CD και DVD player.

Chalet Likouresi Village  
Καρπενήσι, τηλ.: 22370 80702
Τιμή: 126€ για 5 άτομα (22,50€ το άτομο)
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Ένα κουκλίστικο, ξύλινο σαλέ δύο επιπέδων, δύο μόλις χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, θα γίνει το αγαπημένο σας παρεΐστικο καταφύγιο στο βουνό. Διαθέτει ένα cozy καθιστικό με τζάκι, δορυφορική τηλεόραση και CD player, δύο μπάνια (το ένα εκ των οποίων με σάουνα, που χρεώνεται εξτρά) και εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία. Το μπαλκόνι προσφέρει θέα στο βουνό, ενώ τα δωμάτια διαθέτουν σιδερένια κρεβάτια και ξύλινους τοίχους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v