Απίθανα δωμάτια με τζάκι έως 50€

Στο Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια, τη Λίμνη Πλαστήρα και αλλού, βρήκαμε υπέροχα και οικονομικά δωμάτια με τζάκι πλάι στο κρεβάτι.
Απίθανα δωμάτια με τζάκι έως 50€
της Ηρώς Κουνάδη

Είναι για πολλούς από εμάς το νούμερο ένα κριτήριο όταν ψάχνουμε, ή απλώς χαζεύουμε, ξενώνες για φθινοπωρινά ή χειμωνιάτικα Σ/Κ: Τζάκι έχει; Όχι σε κάποιο κοινόχρηστο σαλόνι, όχι εκεί που σερβίρεται το πρωινό. Μέσα στο δωμάτιο. Ει δυνατόν, δίπλα στο κρεβάτι. Να χουχουλιάζεις κάτω από τα παπλώματα, να στήνεις μια παρτίδα Scrabble, ή απλώς να αράζεις με κρασί και κουβέντα ως το πρωί, δίπλα σε φωτιά που σιγοκαίει.

Ιδού τα καλύτερα δωμάτια με τζάκι που βρήκαμε σε ξενώνες ανά την Ελλάδα, για τα οποία δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τρίτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (19-20/11). Αν έχετε την δυνατότητα να φύγετε καθημερινές, οι τιμές θα είναι χαμηλότερες.

Μπελόη  
Βίτσα, Ζαγοροχώρια, τηλ.: 2653 071571
Τιμή: 50€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι (ή 80€ με ημιδιατροφή)
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Μεγάλα, φωτεινά δωμάτια (των 25 τ.μ.) με ξύλινα πατώματα και ταβάνια σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Κεντρικού Ζαγορίου. Όλα διαθέτουν τζάκι σχεδόν δίπλα στο κρεβάτι, για έξτρα ατμόσφαιρα ρομαντζάδας. Το πρωινό συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, χάρη στις χειροποίητες λιχουδιές του, ενώ για τα πιτσιρίκια κάτω των 12 ετών δεν υπάρχει χρέωση για επιπλέον κρεβάτι.

Άγιος Γερμανός
Άγιος Γερμανός, Πρέσπες, τηλ.: 23850 51397
Τιμή: 44€ το δίκλινο με τζάκι
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ



Ένας υπέροχος, πετρόχτιστος ξενώνας του 19ου αιώνα, προσφέρει δωμάτια φτιαγμένα από πέτρα και ξύλο, διακοσμημένα με χειροποίητα υφαντά και πρωτότυπους πίνακες ζωγραφικής, και εξοπλισμένα με αίθρια ή μπαλκονάκια που προσφέρουν πανοραμική θέα στη φύση που τα αγκαλιάζει. Τα κατοικίδιά σας μένουν μαζί σας χωρίς επιπλέον χρέωση, όπως και τα πιτσιρίκια μέχρι 12 ετών.

Ξενώνας Ρούσης
Ζαγορά, Πήλιο, τηλ.: 24260 23407
Τιμή: 42€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε ένα από τα πιο «ζωντανά», και πιο αγαπημένα μας, χωριά του Πηλίου, την Ζαγορά, προσφέρει απλά διακοσμημένα, όμορφα και πεντακάθαρα δωμάτια, τα μπαλκόνια των οποίων απολαμβάνουν καταπληκτική θέα στα καταπράσινα τοπία γύρω τους.

Guesthouse Kallisti
Ανήλιο, Πήλιο, τηλ.: 24260 32075
Τιμή: 45€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στο γραφικό Ανήλιο, 12 χιλιόμετρα έξω από την Τσαγκαράδα, το Guesthouse Kallisti προσφέρει όμορφα, περιποιημένα δωμάτια με τζάκι και μπαλκονάκια που αγναντεύουν από ψηλά το Αιγαίο και τις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω του. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται μικρή κουζίνα με φούρνος μικροκυμάτων, μπουρνούζια και τηλεόραση.

Ξενώνας Ίριδα  
Μπελοκομίτη, Λίμνη Πλαστήρα, τηλ.: 24410 93140
Τιμή: 40€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Κουκλίστικα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν από ψηλά το μεγαλείο της Λίμνης Πλαστήρα, πέτρινα τζάκια ακριβώς δίπλα στα κρεβάτια τους, σπιτικό πρωινό που συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, και παροχές που περιλαμβάνουν τηλεόραση και DVD player. Και όλα αυτά, στην εξαιρετική τιμή των 40€ το δίκλινο.

Morfi Hotel  
Λίμνη Κερκίνη, τηλ.: 2327041036
Τιμή: 40€ το τεράστιο δίκλινο (των 45 τετραγωνικών μέτρων) με τζάκι
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Πιθανότατα τα πιο ευρύχωρα δωμάτια που θα βρείτε σε αυτή την τιμή, δεν έχουν μόνο το μέγεθος, αλλά και την χάρη: Χρωματιστά και γουστόζικα διακοσμημένα, με παροχές που περιλαμβάνουν εξοπλισμένα κουζινάκια, μπαλκόνια με θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω από τη λίμνη και τζάκι αγκαλιασμένο από καναπέδες και αφράτες πολυθρόνες, για ατελείωτες βραδιές με κρασί και επιτραπέζια. Οι δε όχθες της Κερκίνης απέχουν πεντακόσια μέτρα από την πόρτα του ξενώνα.

Παραδοσιακός Ξενώνας Αρχοντούλα
Παλαιός Παντελεήμονας, τηλ.: 2352 042754
Τιμή: 50€ το δίκλινο με τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 



Στην καρδιά του υπέροχου χωριού του Ολύμπου, ο πετρόχτιστος ξενώνας της Αρχοντούλας προσφέρει μεγάλα στούντιο (των 35 τετραγωνικών μέτρων) με πέτρινους τοίχους, ξύλινα ταβάνια, έργα τοπικής τέχνης και τζάκια δίπλα στα κρεβάτια. Τα μπαλκονάκια τους αγναντεύουν το χωριό του Παλαιού Παντελεήμονα και τα ανέγγιχτα τοπία γύρω του, ενώ στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνεται μικρή κουζίνα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v