Σπέτσες: Σούπερ δωμάτια από 50€

Κοσμικές, κουκλίστικες, ακριβές αλλά πέρα για πέρα όμορφες και καλοκαιρινές, οι Σπέτσες μας φιλοξενούν σε όμορφα δωμάτια για κάθε βαλάντιο.
Σπέτσες: Σούπερ δωμάτια από 50€

Βουτιές σε καταγάλανα νερά, έστω και χωρίς αλησμόνητες παραλίες, εξερευνήσεις σε σπηλιές και λόφους, ουζομεζέδες στο παλιό λιμάνι, περίπατοι σε ιστορικά λιθόστρωτα, αιωνόβιους φάρους και παλιά καρνάγια και… μηδενική διαθεσιμότητα για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη.

Αυτές είναι οι Σπέτσες και γι’ αυτό επιλέγουμε να τις τιμήσουμε μεσοβδόμαδα όταν οι τιμές πέφτουν αισθητά και τα καταλύματα αδειάζουν από τις ορδές των τζετ σετερς που τις επισκέπτονται.

Ετοιμάστε σακ βουαγιάζ, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα καλύτερα των Σπετσών και κλείστε σήμερα δωμάτια για να απολαύσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού… αρχοντικά. 

Villa Nika
Τιμές: από 108€ για ένα δίκλινο με πρωινό

Στο δρόμο προς την παραλία της Αγ. Μαρίνας το Villa Nika διαθέτει άνετα και όμορφα δωμάτια μοιρασμένα σε τρία κτίρια περιμετρικά της μεγάλης του πισίνας. Όλες οι μονάδες έχουν ξεχωριστή διακόσμηση, όμορφη επίπλωση, κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι και δορυφορική τηλεόραση.

Μιμόζα
Τιμές: από 90€ για ένα δίκλινο

Βρίσκεται και αυτό στο δρόμο της Αγ. Μαρίνας, δύο λεπτά από το γραφικό παλιό λιμάνι των Σπετσών, και διαθέτει όμορφα δωματιάκια σε τόνους του λευκού, μπροστινή αυλή γεμάτη φοίνικες και μπόλικο πράσινο σε κάθε απόχρωση.

Βίλλα Χριστίνα
Τιμές: από 60€ για ένα δίκλινο με πρωινό

Δυο βήματα από το λιμάνι, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια  με θέα στην όμορφη αυλίτσα της, ενώ απέχει μόλις 300 μέτρα από την κοντινότερη παραλία. Τα δωμάτια με παραδοσιακή επίπλωση στη Villa Christina περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ψυγείο, ενώ το πρωινό σερβίρεται στον σκιερό του κήπο.

Captain Studios
Τιμές: 55€ για ένα δίκλινο

Κοντά στην παραλία Κουνουπίτσα, ο… Καπετάνιος προσφέρει ησυχία και ραστώνη στον όμορφό του κήπο, σε δωματιάκια με βεράντα, τηλεόραση, και μικρή κουζίνα. Η θέα από τα δωμάτια είναι στον κήπο και τον Σαρωνικό κόλπο, ενώ τα στούντιο απέχουν περί τα 500 μέτρα από το λιμάνι.

Bay's
Τιμές: 60€ για ένα δίκλινο με πρωινό

Θα το βρείτε στην περιοχή Κοκκινάρι, ένα χιλιόμετρο από το λιμάνι και θα φιλοξενηθείτε στα λιτά διακοσμημένα δωμάτιά του, η πλειοψηφία των οποίων απολαμβάνει θέα στη θάλασσα και την ύπαιθρο του λόφου. Το πρωινό σερβίρεται δίπλα στην πισίνα, η οποία διαθέτει και σνακ μπαρ.

7 Islands
Τιμές: από 85€ για ένα δίκλινο με πρωινό

Κοντά στην Αγ. Μαρίνα και σε μικρή απόσταση από το λιμάνι, διαθέτει ωραιότατα δωμάτια με θέα και μεγάλη πισίνα. Κάθε δωμάτιο έχει κλιματισμό, επιπλωμένο ιδιωτικό μπαλκονάκι, τηλεόραση και μίνι ψυγείο.

Economou Mansion
Τιμές: από 185€ για ένα δίκλινο με πρωινό

Χτίστηκε το 1851 και σήμερα προσφέρει καλαίσθητα ισόγεια καταλύματα και φιλική εξυπηρέτηση σε ένα γαλήνιο περιβάλλον. Το αρχοντικό Οικονόμου βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο και διαθέτει «αστεράτα» δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση, παραδοσιακή διακόσμηση και σύγχρονες ανέσεις.

Στέλιος
Τιμές: από 50€ για ένα δίκλινο

Από τις πιο οικονομικές λύσεις στο νησί, ο Στέλιος βρίσκεται κοντά στην παραλία του Αγίου Μάμα, και διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκονάκι και θέα στο Μυρτώο. Τα δωμάτια είναι λιτά αλλά ευάερα και διαθέτουν τηλεόραση και ψυγείο.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v