Hotel Nefeli: Κερδίστε μαγευτικό τριήμερο στη Σκύρο!

Το υπέροχο ξενοδοχείο Νεφέλη στη Χώρα της Σκύρου κάνει δώρο σε έναν αναγνώστη του in2life ένα ανοιξιάτικο τριήμερο για δύο άτομα.
Hotel Nefeli: Κερδίστε μαγευτικό τριήμερο στη Σκύρο!
Πέντε παραδοσιακά, ολόλευκα σπιτάκια, αγκαλιασμένα από φούξια βουκαμβίλιες και φουντωτά δέντρα, απλώνονται γύρω από την πισίνα που κοιτάζει στα μάτια την σκαρφαλωμένη στον βράχο Χώρα της Σκύρου και το κάστρο της. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του 4άστερου ξενοδοχείου Νεφέλη. Και –φαντάσου– δεν είναι η ωραιότερη…

Είναι και η minimal πολυτέλεια της σουίτας με την ιδιωτική πισίνα, και τα υπέροχα Σκυριανά Σπίτια, που έχουν διαμορφωθεί όπως τα παραδοσιακά σπίτια των Σκυριανών, με τις χαρακτηριστικές λιλιπούτειες καρεκλίτσες και τα διαφορετικά επίπεδα μέσα στο δωμάτιο. Είναι και το Πέτρινο κτίριο, τα δωμάτια του οποίου διακοσμούνται με φανταστικές αντίκες, και το Μοντέρνο Πέτρινο, που συνδυάζει τις καθαρές γραμμές και την πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική με τα χτιστά καναπεδάκια στο μπαλκόνι του και την πανοραμική θέα στη Χώρα.



Όλα αυτά είναι φτιαγμένα με μεράκι, από οικολογικά υλικά (για τα οποία το ξενοδοχείο έχει βραβευτεί με την διάκριση Ecotourism), με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή αισθητική του οικισμού στον οποίο φιλοξενούνται.

Ποδηλατάδες και επίσκεψη στη φάρμα

Στις εντυπωσιακές παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, σεσουάρ, τζάκι, wi-fi και βέβαια τα αναμενόμενα τηλέφωνο, air condition και αυτόνομη κεντρική θέρμανση. Το ξενοδοχείο διαθέτει, επίσης, δωρεάν ποδήλατα για τις βόλτες σας στο νησί, δανειστική βιβλιοθήκη, room service, πισίνα 220 τετραγωνικών μέτρων με θαλασσινό νερό, κήπο με τοπικά φυτά και δέντρα με φρούτα, παιδική πισίνα και το μοναδικό δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες στη Χώρα.

Φέτος για πρώτη χρονιά η φάρμα του ξενοδοχείου θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και έτσι όλοι οι διαμένοντες θα μπορούν να προμηθεύονται τα δικά τους βιολογικά προϊόντα, να γνωρίσουν από κοντά τα διάσημα σκυριανά αλογάκια, αλλά και να κάνουν μαθήματα μαγειρικής με τα προϊόντα της φάρμας.

Πρωινό για βασιλιάδες

Το ομώνυμο εστιατόριο “Νεφέλη” έχει ως πρώτη υλη όλα αυτά τα αγνά υλικά, προσφέροντας στους πελάτες ποιοτική σπιτική μεσογειακή διατροφή. Η κουζίνα και ο χώρος παρασκευής είναι πάντα σε ανοιχτή θεά, και έτσι μπορεί ο καθένας να δει την φρεσκάδα των προϊόντων πριν ακόμη βρεθούν στο πιάτο του.



Το πρωινό του ξενοδοχείου Νεφέλη, που σερβίρεται από τις 8.00 ως τις 11.00 το πρωί, αποτελείται από χειροποίητα και ολόφρεσκα προϊόντα, διαφορετικά κάθε μέρα. Εκτός από όλα τα είδη καφέ και τα κλασσικά ροφήματα, εδώ θα βρείτε φασκόμηλο, τσάι του βουνού και βλιχούνι. Τα φρούτα είναι φρέσκα, από τον κήπο της Νεφέλης: μήλα, πορτοκάλια, ρόδια, ροδάκινα, βερίκοκα, κορόμηλα, σύκα, αχλάδια, καρπούζια και πεπόνια, ανάλογα με την εποχή. Παραδοσιακά τηγανόψωμα και λουκουμάδες με μέλι, τοπικά τυριά (ξυνοτύρι και φέτα), ελληνικά αλλαντικά, φρέσκα λαχανικά από την φάρμα, χειροποίητα κέικ και σπιτικές μαρμελάδες, χαλβάς σιμιγδαλένιος, μπουγάτσα, , μουσταλευριά, παστοκύδωνο, πίτες (τυρόπιτα, σπανακόπιτα, κολοκυθόπιτα, τραχανόπιτα), πίτσα χωριάτικη με φέτα, ντομάτα, ελιά και πιπεριά, φρέσκα αυγά, στραπατσάδα, αυγοφέτες και ομελέτες φούρνου συμπληρώνουν το μενού.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v