12 ξενώνες με σούπερ τιμές για Πάσχα στην Ελλάδα

Βρήκαμε τα ωραιότερα δωμάτια για να κάνετε Πάσχα σε βουνά και θάλασσες, ξοδεύοντας περί τα 50€ ή και λιγότερα για ένα δίκλινο δωμάτιο.
12 ξενώνες με σούπερ τιμές για Πάσχα στην Ελλάδα
της Ηρώς Κουνάδη

Πιστεύετε ότι οι τιμές για το πασχαλινό τετραήμερο θα είναι απλησίαστες; Ξανασκεφτείτε το. Οι υπέροχοι ξενώνες και τα ξενοδοχεία που συγκεντρώσαμε παρακάτω ξεκινούν από 32€ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση, και φτάνουν το πολύ μέχρι τα 60€ (οι πιο λουξ από αυτούς) συνδυάζοντας καταπληκτικό value for money και σούπερ τοποθεσίες.

(*) Όλες οι τιμές είναι για τρεις διανυκτερεύσεις, από την Μεγάλη Παρασκευή (29 Απριλίου) έως την Δευτέρα του Πάσχα (2 Μαΐου) του 2016.

Vagia Hotel
Βαγία, Αίγινα
Τιμή: 135€ το δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στο ήσυχο ψαροχώρι της Βαγίας, μισή ώρα με τα πόδια από τον υπέροχο Ναό της Αφαίας, και 12 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αίγινας. Προσφέρει όμορφα, ρουστίκ δωμάτια με πλακόστρωτο δάπεδο, χτιστά κρεβάτια και θέα στη θάλασσα, και διοργανώνει πεζοπορίες σε μονοπάτια του νησιού, βόλτες με ποδήλατα και μαθήματα γιόγκα.

Angela’s House Hotel
Γέφυρα Μονεμβασιάς
Τιμή: 105€ το δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις (ή 135€ με θέα στο Κάστρο)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ


Τρία χιλιόμετρα από το Κάστρο της Μονεμβασιάς, και 300 μέτρα από την θάλασσα για τους τολμηρούς που θέλουν να δοκιμάσουν τις πρώτες βουτιές του χρόνου στο Μυρτώο. Προσφέρει περιποιημένα δωμάτια με ξύλινη επίπλωση, και το καλύτερο ίσως value for money που θα βρείτε για Πάσχα στην περιοχή.

Apollon Apartments
Ακρογιάλι, Μεσσηνία
Τιμή: 108€ το δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Όμορφα, ευρύχωρα και χρωματιστά δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα, η οποία απέχει μόλις δέκα μέτρα από την πόρτα τους. Το Apollon Apartments βρίσκεται 12 χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, κοντά στο χωριό Κιτριές, και είναι ιδανικό για Πάσχα… παραθαλάσσιο.

Νηρηίδες Luxury Villas
Μεθώνη
Τιμή: 181€ το δίκλινο στούντιο των 44 τ.μ. για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Περιτριγυρισμένο από κήπους, με παιδική χαρά που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια σας και πισίνα για τις πρώτες βουτιές του χρόνου, το Νηρηίδες Luxury Villas προσφέρει μεγάλα, φωτεινά διαμερίσματα των 44 τετραγωνικών μέτρων. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται κουζίνα, τραπεζαρία και δορυφορική τηλεόραση, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν δύο ενήλικες και ένα παιδί.

Ξενώνας Έναστρον
Χορευτό, Πήλιο
Τιμή: 135€ το δίκλινο με τζάκι και θέα στη θάλασσα, για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ


Και θέα στη θάλασσα από το μπαλκονάκι σας, και τζάκι πλάι στο κρεβάτι, και κουζίνα για έξτρα οικονομία. Τι άλλο να ζητήσετε; Ο παραδοσιακά χτισμένος ξενώνας Έναστρον βρίσκεται σε έναν καταπράσινο λόφο, ανάμεσα σε δύο πηλιορείτικες παραλίες, το Χορευτό και τους Αγίους Σαράντα, οκτώ χιλιόμετρα μακριά από την υπέροχη Ζαγορά.

Hotel Mirto
Λιτόχωρο, Όλυμπος
Τιμή: 150€ το δίκλινο με πρωινό για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Αν, πάλι, προτιμάτε Πάσχα στο βουνό (και ποιο βουνό; Το βουνό των θεών!) το Hotel Mirto στο Λιτόχωρο, αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε μαγευτικές διαδρομές και ορεινά χωριουδάκια. Τα δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με σφυρήλατα κρεβάτια, μίνι μπαρ και ρομαντικές λεπτομέρειες στη διακόσμησή τους.

Αραχωβίτικα Καλύβια
Καρυές, Πάρνωνας
Τιμή: 150€ το δίκλινο με πρωινό για 3 διανυκτερεύσεις (ή 180€ με τζάκι)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Η απόλυτη ρουστίκ εμπειρία στις πλαγιές του Πάρνωνα, αυτά τα πέτρινα σπιτάκια με τα χτιστά κρεβάτια αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους το καταπράσινο φυσικό τοπίο γύρω τους. Σκαρφαλωμένα σε υψόμετρο 950 μέτρων, στην απόλυτη ησυχία, φιλοξενούν με χαρά εσάς και τα κατοικίδιά σας και συγκεντρώνουν την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking.

Ξενώνας Αχνούλας
Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια
Τιμή: 100€ το δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ


Στο πιο… πεδινά ορεινό (ή μήπως ορεινά πεδινό;) από τα Ζαγοροχώρια, μας υποδέχεται ένας μικρός, γλυκύτατος πετρόχτιστος ξενώνας πέντε μόλις δωματίων. Όμορφα και απλά διακοσμημένα, με ξεκάθαρες αναφορές στην τοπική παράδοση, τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν wi-fi. Για τις εξορμήσεις σας (τις πεζοπορίες, το rafting, τις βόλτες με τα αλογάκια και πάει λέγοντας) το φαράγγι του Βίκου απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα.

Μελτέμι
Μπατσί, Άνδρος
Τιμή: 114€ το δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ιδανικότατη επιλογή για Πάσχα… κυκλαδίτικο, το Μελτέμι προσφέρει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια με μπαλκόνια που βλέπουν στον πανέμορφο κήπο του, και στην θάλασσα που απέχει 200 μέτρα από την πόρτα του. Στις παροχές τους περιλαμβάνεται κουζίνα για έξτρα οικονομία.

Hotel Avra
Λυγιά, Λευκάδα
Τιμή: 97,20€ το δίκλινο με πρωινό για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Αν, πάλι, σκέφτεστε να κάνετε το Πάσχα σας εναλλακτικό, με άρωμα Ιονίου, αλλά χωρίς να μπλέξετε με πλοία και φουσκωμένες τιμές, η Λευκάδα είναι ό,τι πρέπει. Το ξενοδοχείο Αύρα, στη Λυγιά, προσφέρει όμορφα, ρομαντικά διακοσμημένα στούντιο με θέα σε έναν καταπράσινο κήπο, εξοπλισμένα με κουζινάκι. Η Λυγιά απέχει ένα 5λεπτο οδήγησης από την πόλη της Λευκάδας, και είναι ένα γραφικό λιμανάκι με ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι.

Ορεινή Ναυπακτία Houses
Παλαιόπυργος, Ορεινή Ναυπακτία
Τιμή: 150€ το δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ


Ευρύχωρα, αυτόνομα σπιτάκια ενός ή δύο υπνοδωματίων με σούπερ εξοπλισμένες κουζίνες, και μπαλκονάκια που αγναντεύουν το καταπράσινο τοπίο γύρω τους. Ο Παλαιόπυργος αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε, είτε με τα πόδια είτε με το αυτοκίνητο, τις υπέροχες διαδρομές και τα σταματημένα στον χρόνο χωριουδάκια της Ορεινής Ναυπακτίας.

Ξενώνας Καλλιστώ
Καστανιά, Λίμνη Πλαστήρα
Τιμή: 150€ το δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ


Δύο μόνο χιλιόμετρα από τις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα, σε ένα ήσυχο, αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό στην καρδιά του καταπράσινου θεσσαλικού τοπίου, ο συμπαθέστατος αυτός ξενώνας προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα που ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στο βουνό. Λιτά αλλά ευρύχωρα και πεντακάθαρα, περιλαμβάνουν στις παροχές τους μικρή κουζίνα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v