Ξενώνας Μαυροδήμος: Κερδίστε ένα υπέροχο weekend

Ο Ξενώνας Μαυροδήμος στον Παρνασσό και το in2life σας κάνουν δώρο ένα αξέχαστο τριήμερο στο τέλος Νοεμβρίου. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Ξενώνας Μαυροδήμος: Κερδίστε ένα υπέροχο weekend
της Ηρώς Κουνάδη

Ξυπνάς και το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις είναι οι καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού, σκεπασμένες με φουντωτά έλατα. Παραμερίζεις τα λευκά κεντητά κουρτινάκια στο παράθυρο της ρομαντικής σοφίτας σου, για να ρίξεις μια καλύτερη ματιά, και κατεβαίνεις για παραδοσιακό, σπιτικό πρωινό πλάι στο αναμμένο τζάκι. Υπάρχει καλύτερο σενάριο από αυτό για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου;

Κι εμείς αυτό σκεφτήκαμε, πως δεν υπάρχει, κι αποφασίσαμε σε συνεργασία με έναν από τους αγαπημένους μας ξενώνες στην Αγόριανη του Παρνασσού, να σας κάνουμε δώρο ένα τέτοιο ονειρεμένο τριήμερο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το κερδίσετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω.

Ο υπέροχος Ξενώνας Μαυροδήμος

Ξύλινα πατώματα, παραδοσιακά έπιπλα, γήινα χρώματα και απαλά υφάσματα συνθέτουν ένα σκηνικό που ακροβατεί μεταξύ country chic αισθητικής και pop design. Ο διάδρομος του πρώτου ορόφου είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού του αναπάντεχου συνδυασμού: ένας βαθυκόκκινος τοίχος κοσμείται από μία ρουστίκ ξύλινη μπαλκονόπορτα που θα μπορούσε κάλλιστε να έχει τηλεμεταφερθεί εδώ από κάποιο αγρόκτημα των τελών του 19ου αιώνα. Τα ξύλινα πατώματα των δωματίων σκεπάζονται από αφράτες φλοκάτες, άλλοτε κατάλευκες κι άλλοτε χρωματιστές –κόκκινες, φούξια ή πορτοκαλί.



Την καρδιά μας, οφείλουμε να ομολογήσουμε, έκλεψαν οι σοφίτες του δεύτερου ορόφου: χαριτωμένα μικρές και ιδιαίτερα ζεστές, εντελώς ξύλινες και με υπέροχη θέα στις πλαγιές του Παρνασσού από τα μικρά παράθυρά τους, είναι μακράν η ρομαντικότερη επιλογή για την διαμονή σας στον ξενώνα.



Το πλούσιο, παραδοσιακό πρωινό σερβίρεται στο εστιατόριο του ισογείου, με το μεγάλο τζάκι και τις ακόμη μεγαλύτερες τζαμαρίες, που αγναντεύουν τα καταπράσινα τοπία γύρω από τον ξενώνα.

Η Αγόριανη και ο Παρνασσός γύρω της



Ένα από τα ομορφότερα –και πλέον ανεξερεύνητα– χωριά του Παρνασσού, η Αγόριανη προσφέρεται τόσο για φυσιολατρικές διαδρομές σε καταπράσινα μονοπάτια, όσο και για sightseeing σε αξιοθέατα όπως το Χάνι της Γραβιάς, το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας και τα σπήλαια του Παρνασσού. Οι ιδιοκτήτες του ξενώνα είναι πραγματικά αστείρευτη πηγή πληροφοριών για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα για την Αγόριανη (που μπορεί να την βρείτε στους χάρτες και ως Επτάλοφο) και τις διαδρομές γύρω της, εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v