Βρήκαμε δωμάτια για τον Δεκαπενταύγουστο έως 40€!

Στην Πελοπόννησο, την Πάρο, τη Σύρο και τη Ζάκυνθο, βρήκαμε ωραιότατα δίκλινα δωμάτια από 25€ έως 40€. Ναι, κι όμως.
Βρήκαμε δωμάτια για τον Δεκαπενταύγουστο έως 40€!
της Ηρώς Κουνάδη

Ήταν κομμάτι τρελό το στοίχημά μας: Θα μπορούσαμε να βρούμε δωμάτια διαθέσιμα για το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου, με τις πληρότητες να αγγίζουν σε πολλά μέρη της Ελλάδας το 90%; Κι αν τα καταφέρναμε, θα υπήρχε έστω και μια περίπτωση στο εκατομμύριο αυτά να κόστιζαν λιγότερα από 40€ το δίκλινο; Τα καταφέραμε. Είναι λίγα και καλά, αλλά υπάρχουν. Σπεύσατε, γιατί δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα. 

Deep Blue Studios 
Λογαράς, Πίσω Λιβάδι, Πάρος
Τιμή: 30€ το δίκλινο 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ 

Όμορφα, ηλιόλουστα και ευρύχωρα (με τα 30 τετραγωνικά μέτρα τους) δωμάτια, λίγα χιλιόμετρα έξω από την κοσμοπολίτικη Νάουσα, προσφέρει το Deep Blue Studios που συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται μπαλκονάκια ή αίθρια –κάποια με θέα στη θάλασσα– και καλά εξοπλισμένα κουζινάκια, για έξτρα οικονομία. 

Seirines Apartments 
Άγιος Ιωάννης Πόρτο, Τήνος
Τιμή: 30€ το δίκλινο διαμέρισμα με βεράντα 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ 

Πέντε χιλιόμετρα έξω από την Χώρα της Τήνου, το Seirines Apartments προσφέρει συμπαθητικά, περιποιημένα δωμάτια με μικρό κουζινάκι και δικό τους μπαλκόνι. Η θέση του είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τις καταπληκτικές παραλίες, αλλά και την υπέροχη ενδοχώρα της Τήνου.

Ξενώνας Κύματα
Ερμούπολη, Σύρος
Τιμή: 35€ το δίκλινο 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ 

Τριάντα μόλις μέτρα από την πλησιέστερη παραλία στην Ερμούπολη, ο γλυκύτατος αυτός ξενώνας προσφέρει δωμάτια με θέα στο Αιγαίο ή τη γραφική πρωτεύουσα της Σύρου. Στις παροχές τους περιλαμβάνεται επίσης δωρεάν wi-fi, ενώ κάποια από αυτά διαθέτουν μπαλκονάκι, και κάποια άλλα ρομαντικά σιδερένια κρεβάτια. 

Hotel Semiramis 
Γαλησσάς, Σύρος
Τιμή: 35€ το δίκλινο με πρωινό 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Παραμένουμε Σύρο, αυτή την φορά στον Γαλησσά, όπου το Semiramis έχει να προτείνει λιτά αλλά πεντακάθαρα και περιποιημένα δωμάτια με μπαλκονάκι ή αίθριο και δωρεάν wi-fi. Σαράντα χιλιόμετρα μακριά από την Χώρα, στη δυτική πλευρά του νησιού, ο Γαλησσάς έχει να υπερηφανεύεται για μια από τις ωραιότερες παραλίες της Σύρου.

Nikos Studios
Κερί, Ζάκυνθος
Τιμή: 25€ το δίκλινο 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Μεγάλα και άνετα δωμάτια (25 τετραγωνικά) στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τα γύρω βουνά και δωρεάν wi-fi. Το Κερί με το φημισμένο του ηλιοβασίλεμα απέχει 14 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου.

Λίθος
Πριόλιθος, Αχαΐα
Τιμή: 30€ το στούντιο που φιλοξενεί έως τρεις ενήλικες, με πρωινό 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Ιδανικό για τους… εναλλακτικούς, που φλερτάρουν με την ιδέα ενός σούπερ δροσερού Δεκαπενταύγουστου στο βουνού. Προσφέρει όμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα στούντιο με θέα τις καταπράσινες πλαγιές που το περιβάλλουν. Θα το βρείτε 12 χιλιόμετρα έξω από τα Καλάβρυτα. 

Ξενοδοχείο Ποσειδών 
Αρχαία Ολυμπία
Τιμή: 35€ το δίκλινο 
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ

Από εδώ δεν θα εξερευνήσετε μόνο τον (πραγματικά υπέροχο) αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, αλλά και ολόκληρη την ακτογραμμή της δυτικής Πελοποννήσου, με την απέραντη αμμουδιά του Καϊάφα να ξεχωρίζει και να μας δελεάζει για ατελείωτες βουτιές με άρωμα Ιονίου. Το Ξενοδοχείο Ποσειδών προσφέρει απλά αλλά όμορφα και φωτεινά δωμάτια με μπαλκονάκια και δωρεάν wi-fi.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v