Δείτε τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Απολαύστε τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη για το 2014, μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες – «όνειρο» για κάθε ταξιδιώτη.
Δείτε τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου
Την φετινή λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου δημοσίευσε ο βρετανικός ταξιδιωτικός οργανισμός Smith, βραβεύοντας τα πιο πολυτελή, τα πιο παραμυθένια, τα πιο δημοφιλή στους ταξιδιώτες καταλύματα ανά τον πλανήτη. Κι επειδή δύσκολα θα καταφέρουμε να μείνουμε ποτέ σε κάποιο από τα δωμάτιά τους, μπορούμε τουλάχιστον να τα θαυμάσουμε μέσα από τις παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Uxua Casa Hotel & Spa
Bahia, Βραζιλία

Αυτό το εξωτικό καταφύγιο στην βραζιλιάνικη ακτή διαθέτει αυτόνομα σπίτια σε δεντρόφυτες εκτάσεις με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες spa, τεράστια πισίνα, εστιατόριο δημιουργικής βραζιλιάνικης κουζίνας και αισθητική που ποντάρει στην διακριτική πολυτέλεια. Γι’ αυτό και βραβεύτηκε με το φετινό Smith Award ως το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου για φέτος.

Alila Villas Uluwatu
Μπαλί, Ινδονησία

Σε μια μοναδικής ομορφιάς φυσική τοποθεσία, αυτό το ξενοδοχείο εντυπωσιάζει με το design, την κουζίνα, τις υπηρεσίες σπα και το φιλόξενο καλωσόρισμα – γι’ αυτό και έλαβε την δεύτερη θέση.

Qualia
Great Barrier Reef, Αυστραλία

Έχοντας βραβευτεί ως το ξενοδοχείο με τα πιο… αφροδισιακά δωμάτια σε παλαιότερες λίστες του θεσμού, αυτό το ξενοδοχείο στον αυστραλιανό ύφαλο σκαρφάλωσε φέτος στην τρίτη θέση των καλύτερων ξενοδοχείων.

The Ampersand Hotel
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Φημίζεται για τα μεγάλα δωμάτιά του, τη φλοράλ διακόσμηση και τα θρυλικά γλυκά που προσφέρει στους καλεσμένους του.

Dormy House
Cotswolds, Ηνωμένο Βασίλειο

Η βρετανική εξοχή απαιτεί ρουστίκ πολυτέλεια, και αυτό το ξενοδοχείο την προσφέρει απλόχερα, σε τιμές από 300€ την βραδιά.

Lake House
Daylesford, Αυστραλία

Χτισμένο στις όχθες μιας ήσυχης λίμνης, και με υπέροχη θέα στη φύση από τα Jacuzzi, αυτό το ξενοδοχείο υπόσχεται την απόλυτα ζεν διαμονή.

1888 Hotel
Σύδνεϋ, Αυστραλία

Μοντέρνα αισθητική σε ένα ιστορικό κτίριο του λιμανιού του Σύδνεϋ, το 1888 έλαβε το βραβείο του καλύτερου budget boutique hotel για φέτος, με τιμές που ξεκινούν από τα 120€.

The Sarojin
Phang Nga, Ταϊλάνδη

Πολύ κοντά στα νησιά Πουκέτ, αυτό το resort διαθέτει ολόκληρα στρέμματα πολυτελών κήπων για να ζήσετε την απόλυτη και καταπράσινη απομόνωση.

Secret Bay
Dominica

Διαθέτει έξι μοντέρνα ρομαντικά «δεντρόσπιτα» που απολαμβάνουν θέα στην Καραϊβική – έξτρα μπόνους, τα καλάθια με τα φρούτα, το παγωμένο τσάι βοτάνων και το εξωτικό μασάζ που προσφέρονται στους φιλοξενούμενους.

Calcot Manor
Cotswolds, Ηνωμένο Βασίλειο

Μία φάρμα του 14ου αιώνα έχει μεταμορφωθεί στο καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες στην εξοχική Αγγλία, με δεκάδες επιλογές για δραστηριότητες με τα παιδιά. 

Δείτε στην ιστοσελίδα των βραβείων Smith τους νικητές στις ξεχωριστές κατηγορίες του θεσμού, όπως το Ξενοδοχείο με την καλύτερη πισίνα, αυτό με την καλύτερη διακόσμηση, το καλύτερο σπα, το καλύτερο εστιατόριο/μπαρ, την οικολογική συνείδηση κ.ό.κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v