Porto Klaras: Κερδίστε μαγευτικό τριήμερο στην Κύθνο

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του in2life.gr και του Porto Klaras, για να κερδίσετε δύο μοναδικές διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στην πανέμορφη Κύθνο.
Porto Klaras: Κερδίστε μαγευτικό τριήμερο στην Κύθνο
Ένα απόλυτα κυκλαδίτικο Σαββατοκύριακο, στην καρδιά του Οκτωβρίου; Γιατί όχι; Όταν μάλιστα μιλάμε για την… Κυκλάδα της διπλανής πόρτας, την πανέμορφη Κύθνο, που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου, και για ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της, το Porto Klaras, το οποίο προσφέρει ένα δωρεάν τριήμερο στους αναγνώστες του in2life, δεν έχουμε πια καμία αμφιβολία.

Το Porto Klaras βρίσκεται στα Λουτρά, ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του νησιού, και προσφέρει όμορφα δωμάτια, studios και διαμερίσματα, με διακόσμηση εμπνευσμένη από την χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Λευκοί τοίχοι, κομψές καμπύλες, ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, απαλά υφάσματα και παραδοσιακές λεπτομέρειες συνθέτουν την εικόνα των δωματίων.

Όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα στο Porto Klaras έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ψυγείο, ώστε να μπορείτε να ετοιμάσετε ένα γρήγορο γεύμα ή πρωινό. Τα δωμάτια επίσης διαθέτουν ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ, κλιματισμό για τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού, τηλεόραση, ιδιωτικό μπαλκόνι και καθαρίζονται καθημερινά.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται επίσης κράτηση εισιτηρίων, ταξιδιωτικές συμβουλές από το έμπειρο προσωπικό για να απολαύσετε στο maximum την διαμονή σας στην Κύθνο και δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή μεταφορών με ταξί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v