Villa Vager: Κερδίστε μοναδικό τριήμερο στην Αρκαδία

Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life και της Tresor, για να κερδίσετε ένα ονειρεμένο τριήμερο για δύο στο Λεβίδι Αρκαδίας.
Villa Vager: Κερδίστε μοναδικό τριήμερο στην Αρκαδία
Το in2life.gr και το Villa Vager στο Λεβίδι, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνική συλλογής, με 25 boutique ξενοδοχεία, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ζαγοροχώρια, Αράχωβα, Ορεινή Αρκαδία, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Τρίκαλα Κορινθίας), σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μαγευτικό 3μερο σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο και να καλωσορίσετε την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο!

Από 14 έως 28 Απριλίου, πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life.gr, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κέρδισε ένα μαγευτικό τριήμερο στο πολυτελές Villa Vager, στο Λεβίδι. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί εδώ την Δευτέρα 28 Απριλίου. Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, κατόπιν διαθεσιμότητας (εξαιρούνται εορτές, αργίες και τριήμερα).

Στην καρδιά ενός από τα λιγότερα εξερευνημένα χωριά της Αρκαδίας, στην κορυφή του ψηλότερου λόφου του Λεβιδίου, το αρχοντικό που στεγάζει το Villa Vager άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το μακρινό 1843. Από τότε μέχρι σήμερα, κάτοικοι και επισκέπτες του αρχοντικού αγναντεύουν από τα ξύλινα μπαλκόνια του τη μαγευτική θέα του αρκαδικού ελατοδάσους από τη μία πλευρά, και τον ανοιχτό ορίζοντα του πολύχρωμου κάμπου που απλώνεται από την άλλη μεριά.

Η κάθε λεπτομέρεια σε καθένα από τα δέκα δωμάτια του Villa Vager αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους έχει προσεχθεί: Τα ταβάνια είναι στολισμένα με δοκάρια από καστανιές του Αγίου Όρους, τα σπάνια αντικείμενα και οι αντίκες προέρχονται από τα ταξίδια των ιδιοκτητών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, περίτεχνα οικογενειακά κειμήλια στολίζουν τους εσωτερικούς χώρους, ενώ και τα στρώματα και τα υφάσματα είναι διαλεγμένα για την ποιότητα και την αισθητική τους.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους, διαθέτουν όμως όλα ενδοδαπέδια θέρμανση και εξελιγμένη τεχνολογία, όπως έξυπνες τηλεοράσεις και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Μεγαλοπρεπή κρεβάτια με κολόνες, ντουλάπες ζωγραφισμένες στο χέρι, περίτεχνοι καθρέφτες, ξύλινα δάπεδα και πέτρινοι τοίχοι ολοκληρώνουν την εικόνα των δωματίων.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός επιτυγχάνεται με σποτάκια και λάμπες παλιού τύπου, ενώ μερικά δωμάτια έχουν τζάκι, καμπυλωτούς τοίχους και σοφίτες. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως του ήλιου να μπαίνει στους εσωτερικούς χώρους και τα μικρά γραφεία-αντίκες δημιουργούν την αίσθηση αρχοντικής εποχής. Τα μπάνια είναι σε πιο μοντέρνες γραμμές, πλήρως λειτουργικά και με επώνυμα καλλυντικά.

Το μεγάλο σαλόνι του ξενοδοχείου διαθέτει δύο μεγάλους καναπέδες δίπλα στο τζάκι, τραπέζια για παιχνίδια και περσικά χειροποίητα χαλιά που ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο το χώρο. Η βιεννέζικη μπερζέρα του 1840 είναι ιδανική για όσους θέλουν να βυθιστούν σε ένα βιβλίο, ενώ οι παλιές λάμπες, το μεγάλο εκκρεμές ρολόι και τα έργα τέχνης δημιουργούν ατμόσφαιρα εποχής. Το χειροποίητο πρωινό σερβίρεται μέχρι αργά το πρωί, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και οχήματα ATVs (τις γνωστές… γουρούνες) για συναρπαστικές διαδρομές στα βουνά της Αρκαδίας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v